DACIA Duster: Modelul Unic in Lume cu Motor Puternic, Gata de Orice (VIDEO)

DACIA Duster este SUV-ul romanesc atat de apreciat in lumea Occidentala, in principal multumita pretului de vanzare foarte bun, dar si a beneficiilor care le sunt oferite clientilor in banii pe care-i platesc pentru masina cumparata de la compania DACIA. Avand in vedere cat de versatil este DACIA Duster, exista si oameni care isi transforma SUV-ul in ceva ce cu greu poate fi imaginat de multa lume, iar dupa cum puteti vedea mai sus, vorbim despre un model unic in lume.

DACIA Duster din clipul video de mai sus este un model de SUV care este pregatit sa se „lupte” la raliul Paris – Dakkar cu celelalte masini care inrunta o varietate de medii in cadrul uneia dintre cele mai importante curse din istorie. Acest model al DACIA Duster este cel de generatie curenta, doar ca a suferit modificari la caroserie pentru a fi mai sigur si mai versatil, putand face fata atat drumurilor publice, cat si dunelor de nisip peste care trebuie sa treaca in cursa sa spre celebrul Dakkar.

DACIA Duster: Modelul Unic in Lume cu Motor Puternic, Gata de Orice (VIDEO)

DACIA Duster este o masina care in mod normal vine cu motoare de pana la 150 cp in Europa, sau 170 in America de Sud, insa modelul de mai sus are nu mai putin de 380 cp, motorul fiind unul V8 de 5 litri, deci are putere suficienta pentru a face fata rigorilor cursei. Masinile romanesti participa de ceva vreme la raliul Paris – Dakkar, iar DACIA Duster din clipul video de mai sus a fost modificata de catre o echipa din Brasov, rezulatele fiind unele cu adevarat impresionante.

DACIA Duster nu a fost vreodata gandita de catre cei de la DACIA pentru a fi folosita in curse de acest gen, insa iata ca exista oameni care isi doresc sa duca si ingineria romaneasca, e drept ca mult modificata, in curse de acest gen, si in atentia lumii intregi. Pentru a modifica o DACIA Duster intr-un asemenea mod este nevoie si de investitii foarte mari, dar si o prezenta la Paris – Dakkar aduce foarte multa faima si expunere pentru cei care se incumeta sa faca un asemenea pas.

DACIA Duster urmeaza sa fie inlocuita anul viitor cu un model nou, cel de generatie a 3-a, el fiind pregatit cu foarte multe schimbari importante, fiind cam ultimul model din gama celor de la DACIA care inca nu a beneficiat de un upgrade substantial.