WhatsApp va sincroniza conversatiile intre telefoanele si tabletele conectate la acelasi cont

WhatsApp va sincroniza conversatiile intre telefoanele si tabletele conectate la acelasi cont

WhatsApp va sincroniza conversatiile intre telefoanele si tabletele conectate la acelasi cont, aplicatia de mesagerie permitand deja conectarea mai multor dispozitive la acelasi cont, insa exista unele limitari in ceea ce priveste telefoanele si tabletele, din pacate.

Aceste limitari urmeaza sa fie rezolvate incepand cu versiunile urmatoare ale aplicatiei WhatsApp, iar asta pentru ca sincronizarea conversatiilor urmeaza sa fie facuta in mod automat de catre platforma. Vorbim despre o afisare a celor mai recente mesaje din conversatii in toate dispozitivele conectate la acelasi cont, chiar daca terminalul principal pe care e logat contul nu are conexiune de internet.

Desi WhatsApp a avut nevoie de cativa ani pentru a le implementa utilizatorilor un sistem care sa facilitze interconectarea mai multor dispozitive la acelasi cont fara o conexiune de internet disponibila pe cel principal. Telegram, iMessage, Viber, etc, aveau ceva similar de foarte multa vreme, asa ca intr-un final este oferit si de aceasta platforma, si imbunatatirile continua.

Sincronizarea mesajelor intre dispozitive se face si acum, fie ca folositi WhatsApp Web, sau versiunea pentru calculataore, iar ea dureaza de la cateva secunde, pana la cateva minute, in functie de numarul conversatiilor si mesajelor pe care le purtam cu diverse persoane, iar acest lucru nu se va schimba.

WhatsApp va sincroniza conversatiile intre telefoanele si tabletele conectate la acelasi cont internet
FOTO: Wabetainfo.

WhatsApp stocheaza in serverele sale informatii despre mesaje si conversatii din moment ce poate transfera totul intre diverse dispozitive fara ca telefonul pe care e logat contul principal sa aiba internet, dar o face in mod sigur, astfel incat nu trebuie sa ne facem griji cu privire la posibilitatea ca ele sa fie citite.

Avand in vedere ca aceasta schimbare este deocamdata testata in versiunea beta a aplicatiei pentru Android, e greu de spus de cat timp va fi nevoie pana cand ea va fi implementata in versiunile publice ale aplicatiilor platformei de mesagerie, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca acest lucru sa se intample.