LIDL Romania Anunta Noi Schimbari in Magazine, si ce aduc ele Gratuit

LIDL Romania Anunta Noi Schimbari Magazine aduc Gratuit

LIDL Romania a anuntat pentru romanii din toata tara o serie de schimbari pentru magazinele pe care le are in diverse locatii din Romania in momentul de fata, ele venind si cu o campanie speciala in cadrul careia ofera gratuit o serie de premii interesante. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa anunte ca de saptamana viitoare vom putea castiga un frigider de la Fram, 10 vouchere LIDL in valoare de 200 de LEI fiecare, dar si 5 storcatoare de fructe.

LIDL Romania va avea o varietate de produse in stil iberic disponibile pentru clientii din toata Romania in magazinele sale, astfel ca ne vom putea bucura de produse pe care nu le gasim in chiar fiecare zi in cadrul lantului de hypermarket-uri. In ceea ce priveste campania pentru achizitia acestor produse, ei bine LIDL Romania nu ne cere sa facem altceva mai mult decat de a cumpara produse de minim 70 de LEI din toate locatiile sale, impreuna cu unul in stil iberic.

LIDL Romania Anunta Noi Schimbari in Magazine, si ce aduc ele Gratuit

LIDL Romania Anunta Noi Schimbari Magazine aduc Gratuit frigider

LIDL Romania nu impune vreo obligatie de a cumpara un anumit produs in stil iberic, ci doar produse care fac parte din aceasta campanie speciala, deci la atat trebuie sa ne limitam cand vine vorba despre participarea la aceasta campanie speciala. Avand in vedere ca vor fi destule produse dintre care vom putea alege orice ne-ar putea interesa, nu trebuie decat sa ne uitam cu atentie la toate ofertele pentru a alege exact ceea ce ne-ar putea fi pe plac.

LIDL Romania nu este singurul lant de hypermarket-uri care are produse speciale disponibile in acest moment pentru clientii din toata tara, existand o alta campanie de produse cu specific oriental dintre care putem alege cu ce sa ne delectam papilele gustative. Exista deasemenea si alte promotii speciale pe care lantul de magazine le deruleaza, si nu doar pentru produsele in stil orienta, ci si pentru alte tipuri de produse foarte bune.

LIDL Romania deruleaza aceasta campanie pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, deci nu trebuie decat sa va orientati dupa ceea ce v-ar putea interesa sa cumparati pentru a beneficia de ofertele extrem de interesante oferite.