Volodimir Zelenski Vorbeste Despre Situatia Grava a Razboiului din Ucraina (VIDEO)

Volodimir Zelenski Vorbeste Despre Situatia Grava Razboiului Ucraina VIDEO

Volodimir Zelenski a vorbit despre situatia grava a razboiului din Ucraina intr-un interviu dat celor de la CNN, dar si printr-o serie de mesaje care au fost publicate direct pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, aratand lumii intregi cum stau lucrurile in momentul de fata in tara sa.

Volodimir Zelenski vorbeste inclusiv despre Boris Johnson, care a ajutat atat de mult Ucraina in lunile de razboi, si care avea in plan sa ofere chiar mai mult ajutor, insa care a fost fortat sa isi dea demisia de la conducerea guvernului britanic, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in continuare.

“Ocupanții nu numără armele sau oamenii și prețuim în primul rând cetățenii noștri. Și facem totul pentru a le salva viețile. Pentru că oamenii noștri sunt armele noastre. Într-un interviu acordat postului de televiziune american CNN, el a vorbit despre situația din est, în special în regiunea Luhansk, Donbasul distrus și pustiu, sprijinul partenerilor și de ce este necesară accelerarea și creșterea acestuia.

O zi încărcată astăzi și una la fel de încărcată mâine. Sprijinul Marii Britanii pentru Ucraina nu ar trebui să se schimbe, indiferent de ce s-ar întâmpla în cercurile de putere ale Londrei. Rolul Marii Britanii în protejarea libertății este cu adevărat global. Mâine voi continua seria de apeluri către parlamentele europene. Vor fi, de asemenea, o mulțime de știri interne ucrainene – urmează o zi foarte semnificativă.

Nu putem depune armele, pentru că altfel vom dispărea. Ca stat, ca națiune, pur și simplu ca oameni. Rusia trage pentru distrugere, Ucraina trage pentru supraviețuire. Războiul este o idee națională a Federației Ruse. Ideea națională a Ucrainei este pacea.

Poziții avansate în regiunea Dnipropetrovsk. A vorbit cu fundașii noștri, le-a oferit premii. Starea lor de spirit este determinată, în ochii lor – încredere în victoria noastră. Vă mulțumim că ați ales libertatea Ucrainei! Districtul meu natal Kryvorizky. Am susținut o ședință privind situația din regiune, starea de fapt în unitățile și unitățile militare. Orașele trebuie să funcționeze eficient și să fie complet aprovizionate cu alimente și medicamente, în ciuda legii marțiale.

Dragă Boris Johnson, toți ucrainenii au fost întristați de vestea demisiei liderului Partidului Conservator. Suntem sincer recunoscători pentru ajutorul decisiv și fără compromisuri din primele zile de război. Aș dori să vă mulțumesc pentru conducerea dumneavoastră în apărarea intereselor Ucrainei pe scena internațională.Nu avem nicio îndoială că sprijinul Regatului Unit va continua. Vom rămâne pentru totdeauna prieteni adevărați și aliați puternici.”