WhatsApp vrea sa Faca o Schimbare Neasteptata in iPhone si Android

WhatsApp Faca Schimbare Neasteptata iPhone Android

WhatsApp vrea sa-si surprinda utilizatorii din intreaga lume cu cele mai bune modificari pentru aplicatia pe care o folosesc pe iPhone si Android, astfel ca a decis sa faca o modificare neasteptata pentru telefoane. Mai exact, cei de la WhatsApp s-au gandit acum ceva vreme sa ne ofere posibilitatea de a trimite fisiere care au dimensiuni de pana la 2 GB, in loc de 100 MB, cat era inainte, iar acum lucreaza pentru a imbunatati si mai mult aceasta functionalitate.

WhatsApp vrea sa ne ofere posibilitatea de a adauga informatii la fisierele pe care le trimitem catre alte persoane prin intermeidul aplicatiei de mesagerie, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru noi. Puteti vedea mai jos ca WhatsApp va avea un nou camp pentru introducerea de texte in meniul prin care putem trimite documente catre oricare alte persoane in conversatii, iar asa vorbim despre posibilitatea de a oferi mai multe informatii celor care urmeaza sa primasca documentele.

WhatsApp vrea sa Faca o Schimbare Neasteptata in iPhone si Android

WhatsApp Faca Schimbare Neasteptata iPhone Android notite documente
FOTO: Wabetainfo

WhatsApp nu a dat pana acum in vreun moment de inteles ca ar avea intentia de a implementa asemenea tipuri de informatii pentru oamenii care utilizeaza in mod constant aplicatia de measgerie pentru a comunica, astfel ca vestea in sine este una buna. Desigur ca deocamdata totul este testat doar in versiunea beta a WhatsApp, asa ca nu putem vorbi despre ceva care va fi lansat foarte curand pe undeva, dar putem avea asteptarea ca functionalitatea sa fie pe masura asteptarilor.

WhatsApp ne ofera posibilitatea de a trimite orice fel de fisiere dorim prin intermediul platformei sale, iar incepand cu o viitoare versiun vom putea adauga si notite pentru mai mult context vis-a-vis de ceea ce trimitem. In momentul de fata nu se stie cand anume ar putea fi lansata aceasta functie din moment ce ea abia este testata in versiune beta, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie pregatit in mod oficial pentru a ne fi oferit.

WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari importante, doar ca trebuie sa avem rabdare ca ele sa fie suficient de bine pregatite pentru a fi lansate, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample.