Carrefour: Informare cu o Avertizare Emisa pentru Milioane de Romani

Carrefour Informare Avertizare Emisa Milioane Romani

Carrefour, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, a publicat o informare foarte importanta cu o avertizare despre care ar trebui sa stie chiar acum milioane de romani din toata tara. Din pacate, vorbim din nou despre o problema foarte serioasa pe care cei de la Carrefour o aduc in atentia romanilor din toata tara, fie ca ajung in magazinele sale pentru a-i cumpara produsele, sau nu, iar asta pentru toata lumea poate fi afectata, in final.

Carrefour avertizeaza romanii sa fie foarte atenti si sa nu “cada in plasa” celor care creeaza pagini de Facebook care reprezinta in mod fals si neautorizat imaginea lantului de hypermarket-uri acum. Dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos pe care cei de la Carrefour l-au publicat, compania spune ca ea comunica toate promotiile si campaniile exclusiv prin conturile sale oficiale de social media, dar desigur ca ele apar inclusiv pe website-ul companiei.

Carrefour: Informare cu o Avertizare Emisa pentru Milioane de Romani

Carrefour ne avertizeaza sa ne uitam cu foarte mare atentie la promotiile care apar pe retelele de socializare, si sa nu ne incredem in multe dintre mesajele care sunt publicate acolo, pentru ca multe sunt false. Din pacate, imaginea Carrefour este folosita de multa vreme, in special in perioada pandemiei de Coronavirus, pentru a se fura datele oamenilor, fie ca este vorba despre cele personale, sau date cu privire la conturi bancare, sau conturi pentru diverse platforme online.

Carrefour a mai emis in trecut avertizari de acest gen pentru oameni in ideea de a ii anunta in legatura cu pericolele care exista, si la care sunt expusi daca nu sunt atenti la ceea ce le este prezentat online. Trebuie sa fim extrem de atenti la ceea ce se intampla in mediul online, si la diversele tactici folosite in cadrul fraudelor care au devenit tot mai dese si tot mai agresive, iar asta pentru ca nu doar Carrefour are imaginea folosita in cadrul lor, ci si alte companii.

Carrefour are si pe website-ul sau informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu fraudele online, dar si in legatura cu ceea ce trebuie sa evitam, asa ca e important sa ne uitam la toate datele.