DIGI Romania: Decizia Importanta, ce Schimbari Face pentru ce Ofera Clientilor

DIGI Romania Decizia Importanta Schimbari Face Ofera Clientilor

DIGI Romania surprinde din foarte multe puncte de vedere cu o decizie importanta pe care a luat-o, si care ne arata ceea ce planuieste pentru clientii din toata tara in aceasta perioada. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa faca modificari pentru felul in care creeaza ofertele pentru clientii Romani, asa ca are acum disponibila una convergenta fix-mobil, in care a inclus toate tipurile de servicii pe care le are disponibile in diverse colturi ale tarii.

DIGI Romania prezinta aceste oferte speciale in cadrul unei sectiuni numite “tot de la DIGI”, iar dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, vorbim despre un pachet de servicii, dar nu mai ieftin decat preturile standard. Cei de la DIGI Romania au creat un pachet de servicii care le combina pe cele de internet, televiziune, telefonie mobila, fara telefonie fixa, la pretul pe care l-ar plati clientii in mod obisnuit pentru toate, doar ca totul face parte dintr-un singur contract.

DIGI Romania: Decizia Importanta, ce Schimbari Face pentru ce Ofera Clientilor

DIGI Romania Decizia Importanta Schimbari Face Ofera Clientilor pachet

DIGI Romania simplifica procesul de a contracta abonamentele pe care le are, astfel ca nu mai e nevoie sa contractam 3 servicii separate, cu 3 abonamente separate, ci avem un singur abonament pentru toate. Nu exista vreo reducere pentru servicii pentru ca sunt combinate intr-un singur pachet, iar aici DIGI Romania face ceva diferit fata de alti operatori, care mai si reduc usor pretul abonamentelor la pachetele in care le combina, dar compania are oricum preturi mici.

DIGI Romania nu s-a grabit sa creeze pachete de acest gen pentru clientii din Romania vreodata, insa iata ca a facut-o, si a facut-o intr-un mod destul de simplu, reducand doar complexitatea contractarii serviciilor. E greu de spus daca DIGI Romania va extinde aceasta idee si la alte tipuri de pachete, mai ales ca sectiunea in care exista pachetul actual da de inteles ca ar putea fi oferite mai multe in viitor, dar e greu de spus daca asta se va si intampla vreodata.

DIGI Romania mai are si alte oferte speciale disponibile pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, cu gratuitati pentru anumite perioade de timp la abonamente, sau chiar reducere.