Raiffeisen Bank: Notificarea Masurii Importante Hotarata pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank Notificarea Masurii Importante Hotarata Clientii Romani

Raiffeisen Bank a publicat o notificare speciala pentru clientii din toata Romania, una care vine cu o masura despre care, probabil, putina lume stie, iar asta deoarece banca a luat hotararea de a le oferi clientilor posibilitatea de a beneficia de reducere la un credit disponibil pentru ei. Vorbim despre o promotie speciala pe care Raiffeisen Bank o ofera exclusiv prin intermediul aplicatiei Smart Mobile in momentul de fata, ea putand fi activata numai de acolo, nu si din agentii, sau platforma de internet banking.

Raiffeisen Bank le spune clientilor ca a luat decizia de a le permite sa ia un credit FlexiCredit cu dobanda redusa cu 2% direct din aplicatia Smart Mobile chiar acum, iar banii ar trebui sa fie virati direct in conturile clientilor in doar 10 minute. Aceasta promotie este dedicata exclusiv clientilor Raiffeisen Bank, nu si celor care nu sunt clienti ai bancii, insa acest lucru poate fi rezolvat foarte rapid direct din aplicatia Smart Mobile, ea permitand deschiderea de conturi.

Raiffeisen Bank: Notificarea Masurii Importante Hotarata pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank intra practic in randul bancilor din Romania care le ofera clientilor optiunea de a isi face credite direct din aplicatiile de mobile banking, un trend care simplifica foarte mult procesul de a obtine bani de la banca pentru orice fel de nevoi. Aplicatia Smart Mobile a celor de la Raiffeisen Bank a fost special gandita pentru a facilita administrarea conturilor bancare de pe telefoane, avand o varietate de functii foarte utile pentru multi dintre clienti.

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de important este pentru romani sa aiba capacitatea de a isi administra conturile bancare inclusiv de pe telefoane, actualizand-o in mod constant pentru a implementa functii noi care sa fie utile pentru clienti. Aplicatia Smart Mobile a celor de la Raiffeisen Bank este oferita in mod gratuit pentru toata lumea, insa nu este singura pe care banca o are, si daca sunteti interesati de celelalte, le gasiti in magazinele de aplicatii dedicate.

Raiffeisen Bank isi distribuie aplicatia prin App Store si Google Play Store chiar acum, iar daca doriti sa o instalati, este extrem de serios recomandat sa o faceti exclusiv de acolo pentru a nu risca sa instalati una care sa fie plina de malware.