Lionel Messi si Kylian Mbappe se Contreaza din cauza lui Neymar

Lionel Messi Kylian Mbappe Contreaza cauza Neymar

Lionel Messi si Kylian Mbappe sunt doi dintre cei mai importanti jucatori ai PSG, dar si doi dintre cei mai importanti jucatori din lume, insa relatia dintre cele doua super-vedete nu este una grozava din cauza lui Neymar. Conform unor declaratii ale sefului PSG, seicul Nasser Al-Khelaifi, zilele lui Neymar la echipa din Paris “sunt numarate”, iar Kylian Mbappe si Lionel Messi nu se prea inteleg cu privire la ceea ce ar trebui sa se intample intr-adevar cu atacantul brazilian.

Kylian Mbappe nu l-ar mai dori pe Neymar la club din cauza actelor de indisciplina pe care acesta le-a comis, ceva ce s-a intamplat si la alte cluburi, insa Lionel Messi sustine ca PSG nu ar trebui sa renunte la brazilian. Ca parte a noului contract pe care Kylian Mbappe l-a semnat cu PSG, el ar urma sa aiba influenta mare asupra deciziilor clubului privind transferarea, sau pastrarea, jucatorilor, iar aici intervin contrele cu starul argentinian din echipa.

Lionel Messi si Kylian Mbappe se Contreaza din cauza lui Neymar

Lionel Messi ar pune presiune ca Neymar sa ramana, in timp ce Kylian Mbappe il vrea transferat, si asta ar putea crea probleme foarte mari care s-ar putea rasfrange si pe teren in meciurile de fotbal. Argentinianul sustine ca Neymar are un impact puternic asupra jocului PSG, dar are deasemenea si foarte multa influenta pozitiva in vestiarul echipei, asa ca le cere sefilor clubului sa nu renunte la el, insa ramane de vazut daca Kylian Mbappe ii va putea convinge.

Kylian Mbappe si Lionel Messi au obtinut influenta ca parte a contractelor pe care le-au semnat cu PSG, acum conteaza doar care dintre ele este mai mare, si ce planuri financiare au sefii clubului parizian. Indiferent de situatie, este destul de clar faptul ca Lionel Messi si Kylian Mbappe nu sunt cei mai buni prieteni, iar asta nu e tocmai ceva neobisnuit, dar prioritar pentru PSG ar putea fi jucatorul mai tanar, care are si un viitor mult mai lung si mai stralucit in fata.

Neymar a fost in ultimii ani in centrul multor zvonuri privind posibila sa plecare de la PSG, insa de aceasta data contrele dintre Lionel Messi si Kylian Mbappe s-ar putea finaliza cu o plecare rapida a sa.