Orange Ofera Gratuit Bani Clientilor, ce Trebuie sa Faci pentru a ii Primi

Orange Ofera Gratuit Bani Clientilor Trebuie Faci Primi

Orange a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a obtine bani, reali, in mod gratuit in momentul de fata, grupul de telecomunicatii avand grija de cei care-i folosesc serviciile in tara noastra. Vorbim despre o promotie speciala pe care cei de la Orange o au exclusiv pentru clientii care folosesc serviciile Orange Money, lor fiindu-le oferita suma de 150 de LEI pentru fiecare client nou pe care il recomanda, iar in aceasta pagina aveti toate detaliile.

Orange le spune clientilor Orange Money faptul ca daca vor, pot sa primeasca 150 de LEI gratuit pentru fiecare client pe care il conving sa isi deschida un cont si sa isi faca un card de credit pentru aceasta institutie financiara. Vorbim despre o metoda clasica folosita de catre bancile din Romania pentru a atrage noi clienti, doar ca Orange le ofera romanilor mai multi bani pentru recomandare decat alte banci, sumele oferite de alte institutii fiind de doar 50 de LEI.

Orange Ofera Gratuit Bani Clientilor, ce Trebuie sa Faci pentru a ii Primi

Orange impune limita ca doar cardurile de credit sa faca parte din aceasta campanie, deci daca persoana pe care o convingeti sa-si faca un card, face unul de debit, nu veti fi eligibili pentru a primi nimic. Orange nu pare sa dea de inteles ca ar fi necesar sa fie vorba despre clienti noi care isi activeaza un card de credit, deci in mod teoretic, inclusiv un client existent care nu are un asemenea card, ar putea sa il activeze, iar voi sa puteti beneficia de promotie.

Orange cere deasemenea ca acel card de credit sa fie folosit de catre persoana care l-a activat pentru plati pe internet, sau la POS, de minim 50 de LEI, iar asa totul devine oficial. Dupa ce se intampla acest lucru, voi ar trebui sa primiti cei 150 de LEI de la operator direct in contul pe care-l aveti in cadrul Orange Money, totul in mod automat, deci n-ar trebui sa va faceti griji in legatura cu ceva, nici macar sa cereri suma de la companie, ceea ce e bine.

Orange are pe website-ul sau toate informatiile despre care ar trebui sa stie oricine cand vine vorba despre promotiile de acest gen, asa ca daca sunteti interesati de ea, gasiti totul acolo.