DIGI RCS & RDS >> Anuntul Oficial al Autoritatilor Romane, Inca este Lider in Romania

DIGI RCS & RDS Anuntul Oficial Autoritatilor Romane Lider Romania

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, este in centrul unui anunt oficial venit de la autoritatile din Romania, unul care vine sa ne arate inca o data, daca mai era necesar, ca strategiile companiei au succes. DIGI RCS & RDS a ramas in luna iunie lider pe piata de telecomunicatii din Romania reusind sa atraga in reteaua sa peste jumatate din totalul numarul de telefonie mobila care au fost transferate intre operatorii de telecomunicatii.

DIGI RCS & RDS a reusit in luna iunie sa atraga in reteaua sa 61.927 de numere de telefonie mobila si 2.115 de numere de telefoni efixa dintr-un total de 110.138 numere portate, conform celor de la ANCOM. Dupa cum puteti vedea, cu putin peste 64.000 de numere portate in reteaua proprie, DIGI RCS & RDS este de departe cel mai de succes grup de telecomunicatii cand vine vorba de portari, si e normal, avand in vedere preturile mici si reducerile bune.

DIGI RCS & RDS: Anuntul Oficial al Autoritatilor Romane, Inca este Lider in Romania

DIGI RCS & RDS este de ceva vreme lider pe piata portarilor in Romania, dar surprinzator este faptul ca pe piata de telefonie fixa a fost depasita la portari de catre BT Global Europe, care a luat locul Vodafone in raportari. Aceasta este doar a doua luna in care BT Global Europe apare in raportari, dar este pentru prima oara cand depaseste DIGI RCS & RDS, ceea ce sugereaza ca ar putea avea oferte mult mai bune decat cele ale grupului romanesc in momentul de fata.

DIGI RCS & RDS a reusit in ultimii ani sa atraga in reteaua proprie milioane de clienti din Romania prin portare, in special pe partea de telefonie mobila, insa exista destui atrasi si pe partea de telefonie fixa. Este interesant ca DIGI RCS & RDS a fost depasita, chiar si intr-o singura luna, de BT Global Europe, si va fi interesant de vazut ce se va intampla in continuare, mai ales daca ne uitam la promotiile pe care le are companie.

DIGI RCS & RDS desfasoara chiar si in momentul de fata o serie de promotii speciale pentru serviciile de telecomunicatii pe care le ofera in Romania, asa ca daca sunteti interesati de ele, gasiti informatii pe website-ul sau acum.