DACIA Duster: Anuntul Surprinzator al CEO-ului Dacia privind Preferintele Clientilor

DACIA Duster Anuntul Surprinzator CEO Dacia Preferintele Clientilor

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata in intreaga lume, vanzarile generate de catre masina incurajand compania sa continue sa inoveze, sau da aduca dotari de la Renault. DACIA este privit de multi ca un brand de masini ieftine, dar CEO-ul companiei, Denis le Vot, spune ca in realitate lucrurile nu sunt chiar asa, iar oamenii nu vor neaparat sa cumpere o masina ieftina, si asa e situatia inclusiv cu DACIA Duster.

DACIA Duster, conform CEO-ului DACIA, este cumparata de catre 60% dintre consumatori in versiunea Prestige, care nu e tocmai ieftina, si care o multime de dotari, insa in comparatie cu modelele concurente este mult mai ieftina. Totusi, ceea ce aflam de la Denis le Vot ne arata ca DACIA Duster este o masina care este cumparata de catre clienti in versiuni care au si dotarile de care ei au nevoie, chiar daca asta inseamna sa plateasca putin mai mult fata de modelul de baza.

DACIA Duster: Anuntul Surprinzator al CEO-ului Dacia privind Preferintele Clientilor

DACIA Duster este aleasa in versiunile mai scumpe deoarece oamenii vor sa beneficieze de un echilibru intre cost si ceea ce primesc de la masina pe care vor sa o cumpere, deci nu cauta neaparat o masina ieftina. DACIA stie acest lucru, si vrea sa pastreze aceste principii in DACIA Duster 3, pe care o va lansa anul viitor, desigur cu multe dintre dotarile care sunt deja incluse in modelele de masini pe care le vinde in intreaga lume pentru clientii dornici.

“70% dintre clienții Sandero optează pentru modelul Stepway [crossoverstyled] și peste 60% dintre clienții Duster modelul de ultimă generație Prestige. Majoritatea clienților noștri nu caută o mașină ieftină, ci una care reprezintă un raport calitate-preț excelent.” a declarat Denis le Vot pentru Autocar.

DACIA Duster 3 este in proces de dezvoltare de foarte multa vreme deja, si este de asteptat sa fie anuntata in septembrie 2023, cu o posibila lansare oficiala in reprezentante la inceput de an 2024. Desigur ca inca nu se cunosc toate dotarile noi care vor fi oferite, insa e de asteptat ca DACIA Duster 3 sa fie totusi usor mai scumpa decat modelele actuale, iar asta pentru ca s-au facut cresteri de preturi din cauza penuriei de semiconductori din ultimii ani.

DACIA Duster ramane o masina foarte accesibila pentru foarte multa lume, iar asta pentru ca DACIA vrea sa continue sa vanda sute de mii de masini in fiecare an, punand presiune pe competitori sa ofere mai multe la preturi mai mici.