Netflix: Documentarul Calificat drept Dezgustator si Infiorator de unii Oameni

Netflix Documentarul Calificat Dezgustator Infiorator Oameni

Netflix a lansat la finalul saptamanii trecute un nou documentar pentru oamenii din intreaga lume, iar unii dintre cei care l-au urmarit deja il considera drept unul dintre cele mai dezgustatoare si infioratoare care au fost lansate pana in momentul de fata in platforma. Documentarul numit Girl in the Picture prezinta povestea lui Franklin Delano Floyd, care a rapit o fetita in varsta de doar 6 ani, a crescut-o ca si cum ar fi fost fiica sa, apoi s-a casatorit cu ea, iar acum Netflix e criticata din cauza ei.

Netflix obisnuiteste sa finanteze documentare de acest gen care prezinta povestile incredibile din spatele unora dintre cele mai cunoscutei crime, cazuri de rapire, etc, din istorie, iar Girl in the Picture readuce platforma in atentia lumii intregi acum. Franklin Delano Floyd a comis multiple crime si a rapit si omorat copii timp de peste 30 de ani de zile, insa o fetita rapita in 1975 din propria casa urma sa ii devina sotie inainte ca el sa fie arestat in 1994, dupa ce adevarata identitate a femeii a fost descoperita de catre politie.

Netflix: Documentari Calificat drept Dezgustator si Infiorator de unii Oameni

Netflix prezinta povestea lui Floyd pana in momentul in care este condamnat la moarte in SUA, dar unii dintre abonatii din Europa se declarata dezgustati de felul in care a fost creat documentarul pe care platforma de streaming l-a publicat. Desigur ca The Girld in the Picture este in topul celor mai urmarite materiale disponibile acum pe Netflix, insa Daily Mail sustine ca nu toata lumea care urmareste pelocula este in mod neaparat multumita de ceea ce vede.

Netflix prezinta inclusiv povestea privind decesul fefitei care avea sa devina sotia lui Floyd, ea fiind omorata intr-un accident de masina la varsta de 20 de ani, Floyd devenind unul dintre suspecti, iar dupa aflarea identitatii reale a femeii, politia a ajuns sa descopere ceea ce a facut criminalul timp de 30 de ani. Netflix nu e totusi pentru prima oara in fata unui scandal de acest gen, iar asta pentru ca si alte filme, sau documentare, lansate de-a lungul timpului au generat raspunsuri similare din partea oamenilor.

Netflix nici nu se opreste din a crea productii de acest gen, iar asta pentru ca exista si foarte multi alti oameni care sunt foarte interesat sa vada povesti de acest gen, reale, care nu sunt chiar atat de des aduse in atentia publicului larg din toata lumea.