BANCA Transilvania: Notificarea Oficiala, ce ne da Gratuit, Cum putem Profita

BANCA Transilvania Notificarea Oficiala da Gratuit Cum Profita

BANCA Transilvania are noi surprize pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit ce ofera gratuit pentru oricare dintre cei care sunt dornici sa profite de ceea ce este disponibil acum, si vorbim despre posibilitatea de a primi criptomonede. Cei de la BANCA Transilvania au decis sa intre intr-un parteneriat cu o platforma care se numeste Extasy, da ati citit bine, iar ca parte a lui a decis sa ofere gratuit si critpmoneda Extasy clientilor.

BANCA Transilvania spune in mesajul de mai jos ca oricare dintre clientii care decid sa profite de experientele unice pe care le ofera Extasy au ocazia de a castiga si criptomonede cu acelasi nume in valoare de 50 de LEI, in mod garantat, aparent. Pentru a avea sansa de a primi garantat criptomonedele Extasy de la BANCA Transilvania trebuie sa cumparati experiente din platforma folosindu-va cardul emis de catre banca, aparent fara o valoare minima.

BANCA Transilvania: Notificarea Oficiala, ce ne da Gratuit, Cum putem Profita

BANCA Transilvania are aici o promotie foarte interesanta disponibila pentru clientii din toata Romania, una care ii poate ajuta pe unii sa inceapa sa investeasca in criptomonede, chiar daca cea Extasy nu e tocmai una dintre cele mai cunoscute. Chiar si asa, BANCA Transilvania are aceasta promotie deschisa pentru oricare dintre clientii din Romania care decid sa cumpere experiente de pe acea platforma, asa ca nu exista limitari din acest punct de vedere.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii despre cum pot fi controlate criptomonedele Extasy dupa ce clientii indeplinsc conditiile pentru a primi cele in valoare de 50 de LEI in mod gratuit, deci atunci veti avea si cum aveti acces la ele. Aceasta, daca nu ma insel, este prima oara cand BANCA Transilvania ofera criptomonede cadou clientilor pentru achizitii facute cu cardul, dar poate ca nu va fi chiar ultima, desi n-ar trebui sa va ganditi ca va oferi ceva de valoare mare prea curand.

BANCA Transilvania are mai multe detalii despre aceasta promotie si pe website-ul sau, insa cel mai probabil inclusiv pe website-ul celor de la Extasy veti gasi mai multe detalii despre aceasta campanie speciala care este in plina derulare in momentul de fata.