BANCA Transilvania: Hotararea Anuntata Public, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani

BANCA Transilvania Hotararea Anuntata Public Ofera Gratuit Clientilor Romani

BANCA Transilvania i-a notificat in mod oficial pe clientii din Romania in legatura cu ceea ce ofera grautit pentru cei care ii folosesc serviciile in aceasta perioada, hotararea luata de catre banca fiind una care are menirea de a-i ajuta pe oameni sa isi faca bine singuri. Vorbim despre o masura pe care BANCA Transilvania a anuntat-o in mod oficial pentru clientii care fac activitati fizice, sau pur si simplu se deplaseaza mult in viata de zi, cu zi.

BANCA Transilvania a pornit o noua campanie in cadrul aplicatiei BT Pay prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a primi gratuit o pereche de casti Apple AirPods 2, sau Samsung GALAXY Buds 2, la alegere, daca fac 150.000 de pasi intr-o luna. Vorbim despre o masura prin care cei de la BANCA Transilvania incearca sa incurajeze activitatea fizica sporita in randul romanilor, iar prin aplicatia BT Pay ea poate fi monitorizata foarte usor de oameni.

BANCA Transilvania rasplateste romanii activi

BANCA Transilvania a implementat in cadrul aplicatiei BT Pay posibilitatea de a monitoria pasii facuti in fiecare zi, totul multumita aplicatiilor Apple Health, sau Google Health, dar si a dispozitivelor de fitness, sau telefoanelor, compatibile. Toti pasii facuti de catre noi in fiecare zi care sunt inregistrati in cadrul acestor aplicatii, vor fi inregistrati inclusiv in cadrul aplicatiei BT Pay a celor de la BANCA Transilvania, astfel ca nu trebuie decat sa faceti interconectarea sistemelor.

BANCA Transilvania preia in mod automat informatii din aplicatia BT Pay cu privire la activitatea noastra fizica, iar in baza lor ne inscrie automat in promotia pe care o desfasoara in momentul de fata in toata Romania. Dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, promotia a inceput in cursul zilei de ieri, iar pentru a avea sansa de a castiga premiul oferit gratuit, e nevoie sa faceti, in medie, 5.000 de pasi in fiecare zi, o cifra nu tocmai foarte mare.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la modul in care sunt sincronizate datele despre activitatile zilnice cu BT Pay, si nu doar atat, asa ca nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a afla toate informatiile despre care ar trebui sa stiti.