WhatsApp: Cererea Oficiala pentru Milioane de Oameni cu iPhone si Android

WhatsApp Cererea Oficiala Milioane Oameni iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a facut in cursul acestei saptamani un anunt oficial extrem de important cu un avertisment despre care ar trebui sa tie toti cei care folosesc platforma in momentul de fata. Mai exact, cei de la WhatsApp au inceput sa-i avertizeze pe utilizatorii din intreaga lume in legatura cu versiunile modificate ale aplicatiei, care sunt foarte periculoase si ar trebui sa fie evitate.

WhatsApp le vorbeste oamenilor despre ele si le spune ca vor avea accesul restrictionat la aplicatia sa daca decid sa le foloseasca, spunandu-le sa utilizeze exclusiv versiunile oficiale ale aplicatiei de mesagerie, daca vor sa foloseasca platforma. Cererea facuta de catre companie este extinsa de catre CEO-ul WhatsApp, Will Cathart, acesta cerandu-le utilizatorilor sa-si informeze prietenii, sau membrii familiei, in legatura cu pericolul pe care-l reprezinta aceste aplicatii.

WhatsApp cere recomandarea evitarii versiunilor modificate ale aplicatiei

Cathart le cere oamenilor sa le recomande tuturor celor apropiati sa nu mai foloseasca versiuni modificate ale WhatsApp, si nu doar pentru ca pot avea accesul restrictionat la aplicatie, ci si pentru ca ele sunt periculoase, si pot fi pline de malware. WhatsApp a inceput un adevarat razboi cu versiunile modificate ale aplicatiilor sale, iar asta pentru ca unele dintre ele pot fi periculoase, si pot sa fure mai mult decat datele personale ale oamenilor.

WhatsApp continua sa faca modificari importante pentru binele utilizatorilor sai din intreaga lume, si e important ca face aceste lucruri pentru ca e nevoie de modificari substantiale pentru a imbunatati experienta de care beneficiaza oamenii. Desigur ca e si nevoie ca oamenii sa asculte despre ceea ce li se spune, si sa nu mai foloseasca versiuni neautorizate ale aplicatiilor sale, insa nu toata lumea intelege cat de mari sunt pericolele in aceste cazuri.

WhatsApp isi distribuie in mod gratuit aplicatia pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store acum, astfel ca oricine este interesat sa o instaleze, o poate face in doar cateva secunde, sau minute, in functie de conexiunea de internet disponibila.