Windows 11: Importanta Informare Oficiala a Microsoft in Atentia Oamenilor cu PC-uri

Windows 11 Importanta Informare Oficiala Microsoft Atentia Oamenilor PC

Windows 11, sistemul de operare pe care Microsoft l-a lansat anul trecut pentru oameni din intreaga lume, este acum in centrul unui anunt care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor oamenilor, iar asta pentru ca vorbim despre un nou patch care a fost lansat de catre americani, si care vine cu zeci de schimbari pentru sistemul de operare chiar acum.

Microsoft a lansat patch-ul KB5015814 pentru Windows 11, iar aceasta noua versiune a sistemului de operare este gandita pentru a aduce rezolvari pentru o varietate de probleme care au fost descoperite pana acum, dar separat de asta vine si cu blocarea unor vulnerabilitati importante care au fost confirmate pentru sistemul de operare.

Windows 11 are implementate zeci de imbunatatiri care au menirea de a face experienta de folosire mult mai buna, astfel dar in baza acestora ar trebui sa instalati actualizarea, dar numai la cateva zile distanta de cea de astazi, iar asta pentru ca daca exista probleme cu aceste update, atunci e bine sa va feriti de ele cat puteti.

Windows 11 are rezolvata inclusiv o problema destul de serioasa care ii impiedica pe unii dintre cei care folosesc sistemul de operare sa faca update la noile patch-uri, astfel ca in final vorbim despre o modificare foarte buna despre care ar trebui sa stie oricine foloseste sistemul de operare in momentul de fata pe propriul calculator.

“Această actualizare de securitate include îmbunătățiri care au făcut parte din actualizarea KB5014668 (lansată pe 23 iunie 2022) și abordează, de asemenea, următoarele probleme: Tratează o problemă care redirecționează ieșirea comenzii PowerShell, astfel încât jurnalele de transcriere să nu conțină niciun conținut. Jurnalele de transcriere pot conține parole decriptate dacă activați conectarea la PowerShell. În consecință, jurnalele de transcriere pierd parolele decriptate.”