Guvernul Romaniei Vrea sa Ajute Romanilor din Diaspora sa Acceseze mai usor Fonduri Europene

Guvernul Romaniei Vrea sa Ajute Romanilor din Diaspora sa Acceseze mai usor Fonduri Europene

Guvernul Romaniei vrea sa ajute romanii din diaspora sa acceseze mai usor fonduri europene cu care sa inceapa afaceri in Romania, si sa se intoarca acasa, multi profitand de banii care au fost disponibili pana acum pentru a isi incepe afaceri.

Vom oferi românilor din diaspora date despre oportunitățile și facilitățile pe care le pot avea accesând fonduri europene și pentru a avea imaginea tuturor măsurilor luate la nivelul Guvernului României tuturor celor care doresc să se întoarcă acasă.

După discuțiile pe care le-am avut atât cu românii din afara granițelor, cât și cu mai mulți ambasadori, ne dorim să venim în ajutorul lor. Am solicitat ca pe pagina proprie de internet a fiecărui minister să existe o secțiune unde vor putea fi accesate toate aceste informații, iar la nivelul ambasadelor și consulatelor să înființăm puncte de contact care să le fie destinate.

Guvernul va continua să aprobe soluții pentru un mediu economic și social modern, orientat spre dezvoltare, care să-i motiveze pe românii din străinătate să revină acasă.