Notificarea CEC Bank pentru Clienti, ce se Ofera Gratis si Cum pot Profita

Notificarea CEC Bank Clienti Ofera Gratis Cum Profita

CEC Bank a publicat o notificare importanta pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie oricine ii foloseste serviciile, iar asta pentru ca a dezvaluit ce este oferit gratis pentru romani.

Cei de la CEC Bank au facut un parteneriat cu Mastercard prin care le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o serie de premii excelente in valoare de cateva zeci de mii de LEI daca aleg sa faca plati folosindu-si cardurile care au fost emise de catre banca.

CEC Bank explica mai jos faptul ca oricare dintre clientii din Romania care decid sa plateasca pentru orice cu ajutorul cardului lor Mastercard vor avea sansa de a primi gratuit 5 carduri cadou eMAG in valoare de 10.000 de LEI fiecare, sau 20 de carduri cadou Carrefour in valoare de 2.000 de LEI fiecare. Puteti vedea ma ijos exact la ce pot fi folosite aceste carduri cadou pe care CEC Bank le ofera, dar in esenta este vorba despre orice fel de achizitii facute din aceste magazine.

CEC Bank spune ca aceste carduri cadou pot fi obtinute de catre oricare dintre clientii romani daca fac plati in valoare de 500 de LEI folosindu-si cardul de la Mastercard, astfel ca aceasta este o conditie obligatir pentru a participa.

Promotia este deschisa pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata, astfel ca daca vreti sa castigati ceea ce ofera banca, ar fi bine sa profitati de tot inainte ca ea sa dispara, si nu se stie cand anume ar mai putea reveni.

CEC Bank a surprins foarte multa lume cu decizia de a face un parteneriat de acest gen, dar nu este singura banca de la care vedem decizii precum aceasta, iar asta pentru ca in aceasta perioada multe altele au promotii similare.

In ceea ce priveste cardurile d cadou oferite, e improbabil sa existe limite cand vine vorba despre utilizarea lor in magazinele pentru care sunt oferite, asa ca nu ar trebui sa va faceti griji din acest punct de vedere in vreun fel.

CEC Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna aceasta promotie, asa ca daca vreti sa le aflati, trebuie doar sa intrati acolo pentru a le descoperi.