Vodafone: Clientii Informati, ce este Oferit Gratuit pentru Romani Acum

Vodafone Clientii Informati Oferit Gratuit Romani Acum

Vodafone le aduce in atentie clientilor din toata Romania o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si de care pot profita foarte multi dintre cei care-i folosesc serviciile, iar asta pentru ca vorbim despre un parteneriat cu BCR pentru a le oferi romanilor gratuitati. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Vodafone le spun romanilor din toata tara ca impreuna cu BCR ofera 160 de premii in valoare de 450 de LEI pentru oamenii care folosesc aplicatia.

Vodafone le cere romanilor sa foloseasca aplicatia MyVodafone pentru a plati facturi, sau a face reincarcari, iar daca realizeaza acest lucru, atunci au sansa de a castiga unul dintre cele 160 de premii in valoare de 450 de LEI fiecare chiar acum. Vorbim despre foarte multe premii pe care cei de la Vodafone le ofera pentru romani in momentul de fata, dar trebuie sa indepliniti una dintre cele doua conditii de mai sus pentru a fi luati in considerare pentru a le putea castiga.

Vodafone promoveaza de ceva vreme aplicatia sa MyVodafone in randul clientilor pentru plata facturilor pentru diverse tipuri de servicii, dar si pentru reincarcarea cartelelor, sau pentru a profita de promotii exclusive. Vorbim despre o sectiune speciala in cadrul aplicatiei Vodafone prin care clientii din Romania pot alege sa profite de promotii speciale care sunt disponibile la partenerii pe care grupul de telecomunicatii le-a obtinut pentru clientii sai.

Vodafone deruleaza aceasta campanie speciala impreuna cu BCR de ceva vreme, deci exista un numar consistent de oameni care s-au inscris deja pentru a profita de ea, si separat ofera inclusiv reducere pentru achizitia de telefoane mobile. Vorbim despre o promotie extrem de interesanta pe care Vodafone a gandit-o pentru noi acum, una pe care nu ar trebui sa o trecem usor cu vederea, iar asta pentru ca nu e exclus sa regretam ca nu am profitat acum.

Vodafone isi distribuie aplicatia pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit, asa ca este foarte indicat sa o descarcati exclusiv din cadrul acestor magazine de aplicatii, si nu de altundeva.