WhatsApp: Noua Schimbare Descoperita pentru iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Descoperita iPhone Android

WhatsApp nu se opreste din implementarea de modificari pentru aplicatia care va fi oferita pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca in cadrul sau a fost descoperita una dintre schimbarile pe care compania americana vrea sa le faca in perioada urmatoare. Vorbim despre o modificare pentru aplicatia WhatsApp in baza careia utilizatorii din intreaga lume vor avea posibilitatea de a vedea preview-uri inclusiv pentru reactiile care sunt trimise pentru mesaje in conversatii.

WhatsApp a implementat cu nu foarte mult timp in urma posibilitatea de a reactiona la mesajele pe care le primim in conversatii cu alte persoane, sau in cadrul grupurilor, ea fiind modificata recent pentru a permite trimiterea oricarui tip de reactii. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum isi imagineaza WhatsApp ca ar trebui sa arate previzualizarile pentru reactiile pe care le trimitem, sau le primim in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android dupa ce functia va fi lansata.

WhatsApp incearca sa le imbunatateasca utilizatorilor de telefoane iPhone si Android experienta de care au parte cand folosesc aplicatia, iar reactiile reprezinta o metoda buna prin care sa realizeze acest lucru in momentul de fata. Desigur ca reactiile pentru mesaje au fost implementate cu foarte multa vreme in urma de catre diverse alte platforme de mesagerie separat de WhatsApp, asa ca tot ceea ce vedem acum este doar o aducere la zi cu functionalitatea oferita.

WhatsApp Noua Schimbare Descoperita iPhone Android reactii conversatii

WhatsApp testeaza in momentul de fata aceasta functionalitate in cadrul versiunii beta a aplicatiei pentru iPhone si Android, insa ea va fi lansata in mod public pentru toata lumea atunci cand va fi 100% pregatita pentru a fi oferita. Nimeni nu stie de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, insa pana cand totul va fi pregatit pentru lansare oficiala, nu vom vedea aceasta schimbare, asa cum se intampla si cu altele la care se lucreaza de ceva vreme.

WhatsApp mai are destule noutati importante la care lucreaza pentru lansare pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa vedem exact ceea ce ne va fi oferit, si cat de repede vor ajunge noile schimbari importante pentru noi toti.