Formula 1: Lewis Hamilton Impresioneaza Fanii cu o Declaratie Importanta

Formula 1 Lewis Hamilton Impresioneaza Fanii Declaratie Importanta

Formula 1 continua sa fie in atentia a milioane de oameni din intreaga lume in momentul de fata, in ciuda faptului ca pana la final de luna este o pauza competitionala, iar Lewis Hamilton continua sa ofere informatii cu privire la ceea ce se intampla la Mercedes. Mai exact, Lewis Hamilton a dezvaluit faptul ca al sau coechipier, George Russell, este capabil sa conduca echipa Mercedes spre curse de succes in viitor in Formula 1, ceva extrem de important.

Formula 1 nu a fost tocmai „buna” cu Lewis Hamilton in acest sezon, el nereusind sa castige vreo cursa in anul 2022, iar dupa cum se prezinta lucrurile, exista sanse mici ca acest lucru sa se intample in perioada imediat urmatoare, in ciuda eforturilor depuse de Mercedes. Stiti deja ca Lewis Hamilton a modificat foarte mult masina pe care Mercedes a gandit-o pentru acest sezon de Formula 1, insa cu toate acestea, n-a reusit sa il invinda pe Max Verstappen in vreo cursa.

Formula 1: Lewis Hamilton Impresioneaza Fanii cu o Declaratie Importanta

Formula 1 are programate foarte multe alte curse de Grand Prix in perioada urmatoare, cea mai recenta fiind programata pentru Ungaria la final de luna, iar Mercedes spera ca Hamilton si Russell vor obtine o victorie, daca nu macar pozitionari pe podium. Lewis Hamilton spune deasemenea ca toata perioada in care a lucrat cu George Russell a fost una foarte buna, coechipierul sau avand o atitudine foarte pozitiva in legatura cu tot ceea ce se intampla la Mercedes, oferind sustinere reala pentru colegul sau britanic.

“Nu voi spune că a fost greu [fiind coechipierul lui Russell]; a fost plăcut, am lucrat împreună incredibil de bine. George a fost super pozitiv… a avut un impact pozitiv asupra mediului de lucru. În general, a fost o adevărată plăcere să lucrez cu el și a fost grozav să-i vezi succesul. A făcut o treabă grozavă, a obținut puncte grozave pentru echipă și va continua să se îmbunătățească, va continua să se îmbunătățească mult timp.”

Formula 1 continua in 2022 cu noi curse foarte serioase in care Lewis Hamilton va incerca sa isi extinda numarul de campionate castigate, insa chiar si cu ajutorul lui George Russell munca va fi una extrem de dificila. Lewis Hamilton spune ca Russell are sanse foarte mari de a deveni campion de Formula 1 in viitor, asa ca probabil va incerca sa-l sustina, mai ales dupa ce se va retrage din activitate, lucru care ar putea sa se intample foarte curand.

“Cu siguranță văd că are atât de mult potențial în el [să fie campion mondial] și este, de asemenea, în locul potrivit pentru asta. Chiar cred că… indiferent dacă sunt sau nu aici, el are toate calitățile pentru a ajuta această echipă să înainteze în viitor și să o conducă spre succes, așa că cred că a fost alegerea potrivită pentru echipă. Sper că pot fi un pic o parte din a-l ajuta să progreseze.” a declarat Hamilton

Lewis Hamilton impresioneaza totusi cu sustinerea pe care o arata fata de coechipierul sau de la Mercedes, iar asta pentru ca echipa trece printr-o perioada foarte dificila acum, dar se pare ca spiritul de echipa ramane puternic.