DIGI RCS & RDS: Informarea Oficiala, ce Anunta Compania in mod Public

DIGI RCS & RDS Informarea Oficiala Anunta Compania mod Public

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup de telecomunicatii romanesc, a publicat o informare oficiala foarte importanta pentru Romania, anuntand in mod public pentru toti cei interesati faptul ca este cel mai prolific grup in materie de portari. DIGI RCS & RDS a anuntat ca in anii trecuti din momentul in care posibilitatea de a porta numere de telefonie fixa si mobila a fost oferita in Romania, 3.6 milioane de numere au ajuns in reteaua sa, iar numarul este in crestere.

DIGI RCS & RDS a reusit sa-si faca un grup de servicii de telecomunicatii mobile si fixe care a reusit sa adune milioane de clienti in ultimii ani, iar vasta lor majoritate au provenit din portarile facute in retea. Cu 3.6 milioane de numere de telefonie mobila si fixa portate in ultimii ani, si peste 4 milioane de unitati generatoare de venituri, e foarte clar faptul ca politicile DIGI RCS & RDS de a atrage clienti noi prin portare au avut foarte mare succes pana in momentul de fata.

DIGI RCS & RDS: Informarea Oficiala, ce Anunta Compania in mod Public

DIGI RCS & RDS a reusit sa atraga foarte multi clienti prin portare in reteaua sa din Romania cu preturi foarte mici pentru serviciile pe care le ofera, chiar daca acestea nu au fost cele mai bune posibile. Asta a contat mai putin pentru milioane de romani din toata tara care si-au dorit sa aiba parte de preturi mici pentru serviciile de acest gen, iar DIGI RCS & RDS le-a indeplinit dorinta, reusind sa-si creasca substantial baza de clienti ai serviciilor in ultimii ani.

DIGI RCS & RDS continua sa aiba o politica bazata pe preturi mici si multe reduceri pentru servicii, iar numarul clientilor care aleg sa intre in retea continua sa creasca in fiecare an. In primele 6 luni din 2022 cei de la DIGI RCS & RDS s-au plasat pe primul loc in topul operatorilor de telecomunicatii cu cele mai multe numere portate in propria retea, iar acest trend nu se va opri prea curand, avand in vedere interesul mare pentru aceste servicii acum.

DIGI RCS & RDS va mai continua cu siguranta in acest mod, si va incerca sa atraga si mai multi clienti de la concurenta, chiar daca exista destui care si pleaca dupa o perioada petrecuta in retea.