Kaufland: Notificarea Transmisa Clientilor, ce le da Gratuit celor Interesati

Kaufland Notificarea Transmisa Clientilor Gratuit Interesati

Kaufland are vesti foarte bune pentru clientii din toata Romania, o noua notificare transmisa pentru milioanele de romani care ajung in magazinele sale din toata tara aratandu-ne ceea ce e oferit gratuit. Vorbim despre o decizie a celor de la Kaufland de a le oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a isi castiga contravaloarea cosului de cumparaturi daca aleg sa participe la o promotie foarte interesanta numita Vanatoarea Comorilor.

Kaufland a decis sa initieze aceasta campanie speciala chiar in cursul lunii iunie, iar prin intermediul sau le ofera clientilor atat reduceri la unele dintre produsele pe care le vinde, cat si cosul de cumparaturi gratuit. Dupa cum puteti vedea si in notificarea de mai jos, cei de la Kaufland le cer clientilor din Romania sa caute in magazinele sale produsele care fac parte din campania Vanatoarea Comorilor, si sa se inscrie in promotia pe care o deruleaza acum.

Kaufland: Notificarea Transmisa Clientilor, ce le da Gratuit celor Interesati

Kaufland are “ascunse” in magazinele sale din toata tara produsele care fac parte din campania Vanatoarea Comorilor, iar clientii romani trebuie sa le caute si sa le gaseasca pentru a le cumpara si a profita de promotie. Kaufland ne spune ca trebuie sa cumparam cel putin 2 produse care fac parte din aceasta campanie pentru a putea fi inscrisi in cadrul ei si a beneficia de oportunitatea de a castiga gratuit contravaloarea cosului de cumparaturi, conform regulamentului campaniei.

Kaufland spune ca este limitata la valoarea de 595 de LEI contravaloarea maxima a cosului de cumparaturi pe care il putem primi gratuit, asa ca exista multe produse care pot fi cumparate in aceasta suma de bani. Kaufland ne obliga totusi sa folosim Kaufland Card pentru a cumpara produsele si a ne inscrie in aceasta campanie, deci daca nu aveti unul deja facut, atunci trebuie sa il faceti in mod obligatoriu inainte de a incerca sa participati la aceasta promotie care este in derulare.

Kaufland deruleaza campania la nivelul intregii tari in momentul de fata, asa ca e bine sa profitati de tot inainte ca ofertele sa dispara din cadrul magazinelor din toata tara in perioada urmatoare.