WhatsApp da Peste Cap ce Stiai. Schimba Aplicatia cu un Truc Major pentru iPhone si Android

WhatsApp Peste Cap Stiai Schimba Aplicatia Truc Major iPhone Android

WhatsApp vrea sa dea peste cap ceva extrem de important ce stiai in legatura cu aplicatia pentru iPhone si Android, facand o schimbare majora la care poate ca nimeni nu se astepta in aceasta perioada. Vorbim despre o decizie a celor de la WhatsApp de a modifica modul in care sunt gandite conversatiile facute de pe iPhone si Android, iar asta pentru ca ne va permite sa facem o setare pe care nu credeam ca o vom avea disponibila prea curand in aplicatie.

WhatsApp ne-a permis de ceva vreme sa setam ca orice conversatie noua sa fie creata cu un termen de expirare automat, sau fara el, in mod predefinit fiind setata optiunea ca toate conversatiile sa fie permanente. Setarea aceasta trebuia facuta inainte de a porni o noua conversatie in WhatsApp de pe iPhone, sau Android, iar pentru cele deja initiate nu exista vreo optiune de modificare, dar totul se schimba multumita unei noi setari importante care este testata.

WhatsApp va permite modificarea duratei de valabilitate a conversatiilor

WhatsApp Peste Cap Stiai Schimba Aplicatia Truc Major iPhone Android expirare

WhatsApp a implementat in versiunea beta a aplicatiei sale pentru Android o optiune care ne ofera posibilitatea de a modifica oricare dintre conversatiile existente pentru ca ele sa dispara dupa o anumita perioada de timp. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata totul, optiunea fiind nu chiar atat de usor de gasit in cadrul meniului pentru setarea conversatiilor care dispar, asa ca va trebui sa fiti atenti la textul cu explicatii vizibil sub sectiunea de optiuni.

WhatsApp nu spune daca aceasta setare este una permanenta, sau daca ea mai poate fi modificata dupa ce am aplicat-o, astfel ca nu stim in ce masura o decizie de modificare este finala, sau nu. Chiar si asa, ideea de a ni se permite sa modificam perioada de valabilitate a unei conversatii chiar si dupa ce ea a fost initiata este o idee foarte interesanta, mai ales ca unii oameni cer de ceva vreme o asemenea setare, si iata ca ea este intr-un final oferita noua.

WhatsApp mai are si multe alte modificari importante pregatite pentru a fi lansate, iar chiar daca aceasta este disponibila deocamdata doar pentru versiunea beta a aplicatiei pentru Android, ea va fi oferita inclusiv in iPhone.