Netflix: Saptamana Extrem de Importanta pentru Viitorul Platformei de Streaming VOD

Netflix Saptamana Extrem Importanta Viitorul Platformei Streaming VOD

Netflix are in fata o saptamana care va avea un impact major asupra modului in care platforma de streaming video la cerere se va schimba in perioada urmatoare, pana la final de an 2022, iar asta pentru ca urmeaza sa anuntate rezultatele financiare pentru T2 2022. Vorbim despre un eveniment care este extrem de asteptat de catre analisti si investitori, iar asta pentru ca vom afla cum au evoluat atat incasarile Netflix, cat si numarul de abonati.

Netflix a fost in centrul multor discutii in ultimele luni din cauza faptului ca ritmuil sau de crestere s-a cam oprit in fata concurentei generate de catre alte platforme de streaming video la cerere, dar si a faptului ca lumea nu mai sta la fel de mult in casa. Asta a generat o serie de anunturi privind schimbarile majore pe care Netflix intentioneaza sa le faca in perioada urmatoare pentru platforma de streaming video la cerere, si vorbim despre o serie de noutati majore.

Netflix: Saptamana Extrem de Importanta pentru Viitorul Platformei de Streaming VOD

Netflix va dezvalui in cursul zilelor urmatoare ce se intampla cu abonatii sai, daca numarul lor a crescut, sau s-a redus, iar impactul anuntului se va vedea imediat in evolutia pretului actiunilor pe care compania le are listate la bursa. Investitorii vor reactiona imediat in sens pozitiv, sau negativ, dupa anuntarea rezultatelor financiare ale Netflix pentru T1 2022, dar e posibil sa aflam si despre alte planuri importante pe care compania le mai are.

Netflix pregateste lansarea unor abonamente cu reclame care sa reduca pretul lunar pe care trebuie sa il plateasca oamenii care vor sa-i vada continutul, iar disponibilitatea lor este un subiect de foarte mare interes pentru extrem de multa lume. Deasemenea si o posibila masura de a interzice oferirea parolelor pentru conturi altor persoane ar putea avea un impact major asupra modului in care oamenii isi mai fac, sau nu, conturi in platforma in viitor.

Netflix va organiza o conferinta de presa pentru a-si anunta rezultatele financiare pentru T1 2022 in zilele urmatoare, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand va dezvalui totul pentru lumea intreaga, cu bune, sau cu rele.