Orange: Hotararea Exclusiva pentru Clienti, ce Ofera mai Ieftin decat RCS & RDS

Orange Hotararea Exclusiva Clienti Ofera Ieftin RCS & RDS

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania cu peste 10 milioane de clienti, a luat o decizie extrem de importanta cu care ataca direct RCS & RDS, intr-o miscare complet surprinzatoare pentru fidelizarea clientilor. Dupa ce a cumparat divizia de servicii fixe a Telekom, Orange devine mult mai agresiva in ceea ce priveste ofertele de internet fix, dupa cum puteti vedea in aceasta pagina, avand abonamente de internet mai ieftine decat RCS & RDS, dar exclusiv pentru clientii existenti cu abonamente de telefonie mobila.

Orange le ofera clientilor existenti posibilitatea de a activa abonamente de internet fix la preturi care variaza intre 26 de LEI pentru unul cu viteza de 500 Mbps, si 37 de LEI pentru unui cu viteza de pana la 2 Gbps, preturile fiind oricum foarte bune. Partea interesanta este ca Orange are preturi mai mici decat RCS & RDS pentru toate tipurile de abonamente de internet fix, exceptie facand cele noi cu viteze de pana la 10 Gbps pe care Digi inca le ofera in format foarte limitat.

Orange: Hotararea Exclusiva pentru Clienti, ce Ofera mai Ieftin decat RCS & RDS

Orange are abonamente de internet fix cu viteze de pana la 500 Mbps care sunt cu 4 LEI mai ieftine decat cele de la RCS & RDS, insa in cazul abonamentului de 1000 Mbps, diferenta este de 8 LEI intre pretul platit lunar de catre clienti. Cei de la RCS & RDS nu au preturi speciale pentru clientii existenti cand vine vorba despre abonamentele de internet fix, sau televiziune, deruland avand anual pentru perioade limitate de timp anumite oferte punctuale cu reduceri pe cateva luni.

Orange are oferte mai bune decat RCS & RDS pe partea de fidelizare a clientilor, si e normal din moment ce Digi are cea mai mare cota de piata pe serviciile de internet fix, deci competitorii incearca sa-si fidelizeze clientii. E greu de spus cat succes a avut Orange pana acum cu aceste oferte, dar nu e exclus sa vedem si de la RCS & RDS oferte mai bune, in special pe partea de atragere de noi clienti.

Orange ofera pachete de internet fix mai ieftine pentru clientii existenti, dar RCS & RDS are avantajul serviciilor de calitate mai buna la nivel national, ceea ce pentru muilti conteaza mai mult decat cei cativa LEI economisiti.