Samsung GALAXY S23: Vestea Importanta Asteptata de foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S23 Vestea Importanta Asteptata Multi Fani

Samsung GALAXY S23 este urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Samsung se pregateste sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar noi continuam sa aflam informatii noi cu privire la ea. Recent unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii cu privire la produsele Samsung nelansate a dezvaluit faptul ca Samsung GALAXY S23 va avea o camera cu senzor de imagine de 200 de megapixeli, o specificatie impresionanta, in sine.

Samsung GALAXY S23 nu ar urma sa fie singurul telefon de pe piata cu un senzor de imagine atat de puternic, iar asta pentru ca Motorola pregateste deasemenea unul cu o camera la fel de puternica. Acel telefon are un senzor de imagine HP1 de 200 de megapixeli, acesta fiind 4 in 1 si inregistrand poze la rezolutia de 50 de megapixeli, dar leakerul deocamdata nu poate oferi prea multe informatii importante cu privire la Samsung GALAXY S23 si lansare.

Samsung GALAXY S23: Vestea Importanta Asteptata de foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S23 nu ar urma sa foloseasca nici senzorul HP1 de 200 de megapixeli din presupusul Moto X30 Pro, dar nici cel ISOCELL HP3 recent anuntat de catre compania Samsung. Nu se stie ce fel de senzor ar putea avea Samsung GALAXY S23 cand va fi lansat, dar e foarte probabil sa foloseasca tehnologia pixel binning, la fel ca telefonul Motorola cu senzor de imagine de 20 de megapixeli, totul pentru a inregistra poze cat se poate de clare.

Samsung GALAXY S23 are sansa de a arata totusi “puterea” Samsung cand vine vorba despre senzorii de imagine de rezolutie ridicata, compania fiind un furnizor de componente de acest gen pentru diversi competitori. Desigur ca Samsung GALAXY S23 va trebui sa faca si poze de calitate extrem de buna pentru a ajunge in atentia lumii multumita noii camera, dar si pentru a depasi Huawei intr-un segment in care telefoanele sale au cam “condus” piata in ultimii ani.

Samsung GALAXY S23 ar trebui sa fie prezentat si lansat in prima parte a anului 2023, doar ca nu se stie clar daca totul se va intampla in ianuarie, sau in perioada ianuarie – februarie a anului viitor.