GIGI Becali: Jucatorul Cautat de FCSB, Suma Negocierilor unei Vanzari Importante

Gigi Becali a vorbit intr-un interviu recent despre un foarte important jucator care este cautat de catre FCSB in momentul de fata, si pe care patronul vicecampioanei Romaniei vrea sa il cumpere, fiind vorba despre un atacant necesar echipei, dar deocamdata patronul echipei nu a gasit omul potrivit.

Gigi Becali vorbeste si despre negocierile pentru vanzarea lui Darius Olaru, spunand ca a cerut 8 milioane de euro reprezentantilor echipei care a venit sa discute cu el, presupunandu-se ca ar fi vorba despre Glasgow Rangers, primind o oferta de doar 5 milioane.

“Singurul lucru pe care il vreau eu este un atacant. Dar nu gasesc in Romania un atacant, nu atacant asa cum vreau eu. Ma interesa Niculescu, dar e 500.00. Si acum, da, il vreau, dar e 500.000. Dau eu 1.000.000 pe Niculescu, ce sunt nebun ? Nu stiu deocamdata nu vad un atacant care e ceea ce vreau eu, nu il vad atacantul ala care este.

Atacantul care imi placea mie era Omrani, atacant. Nu stiu ce-o fi facut, o fi semnat, nu o fi semnat, nu stiu. El a cerut salariu mare, 150.000 de euro pe luna. Nu dau eu asa ceva, si nici pe Olaru nu il vindeam daca nu erau problemele cu razboiul, si daca nu bagam, ca am inceput sa bag de la mine bani, si am ajuns pe la vreo 5 milioane de euro. Adica 5 milioane de euro sunt bani dati. 

La mine nu e confidential, confidential inseamna ca ma ascund. Confidential inseamna ca vreau sa mint, vreau sa bravez, nu tata. Eu spun adevarul, au venit oamenii, am negociat, au fost la mine acasa. Eu am cerut 8 milioane, ei au dat 5, si eu am spus ca fara 7 milioane nu il dau. Acuma ramane sa vedem, nu pot sa va spun ce club era.

Eu pot sa va spun ce depinde de mine, ce e adevarul meu. Erau dispusi sa ofere 5 milioane intr-o singura transa, eu am cerut 8 milioane. Ei au zis, domnule am venit sa negociem. Negociem, negociem, acuma va spun voua, 7, 7.5 milioane, dar nu e oferta de 7.5 milioane, atat am cerut eu, cu atat l-as da eu, dar ei au oferit 5, asta e oferta.

Pe mine ma ambitiona daca, de exemplu, era mai bogat Rapid decat mine, dar nu este mai bogat. Acuma nu ma mai intereseaza, si plus de asta, eu am o relatie buna cu Ciucu, e un om de calitate.”