WhatsApp iti face Aplicatia mai Distractiva pe iPhone si Android

WhatsApp Distractiva

WhatsApp va face noi modificari interesante in cadrul aplicatiei de mesagerie pe care miliarde de oameni cu iPhone si Android o folosesc, iar ele au menirea de a face utilizarea mult mai distractiva decat era pana in momentul de fata. Vorbim despre o decizie a celor de la WhatsApp de a include in cadrul aplicatiei de mesagerie posibilitatea de a folosi reactii inclusiv pentru statusurile care sunt publicate de catre diverse persoane in cadrul aplicatiei.

WhatsApp intentioneaza sa limiteze posibilitatea de a reactiona la statusuri cu doar 8 caractere emoji pe care le puteti vedea si in imaginea de mai jos, ceva ce a fost intalnit inclusiv in cazul lansarii initiale a acestei functii in cadrul aplicatiei. Puteti observa faptul ca primele 8 caractere emoji care vor putea fi folosite in cadrul WhatsApp vor fi unele dintre cele pe care foarte multa lume le utilizeaza in mod regulat pentru a comunica cu oamenii.

WhatsApp iti face Aplicatia mai Distractiva pe iPhone si Android

WhatsApp Distractiva reactii

WhatsApp afiseaza reactia trimisa de noi persoanei care a publicat respectivul status, insa ea va fi vizibila inclusiv in cadrul chat-ului statusului ca un raspuns pe care noi il dam, deci e bine sa stiti inclusiv acest lucru despre noua functionalitate. Ca de obicei, WhatsApp testeaza aceasta schimbare importanta in cadrul versiunilor beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android inainte ca ea sa fie oferita in mod public pentru toata lumea in viitor.

WhatsApp stie foarte bine cat de important e sa adauge mereu noutati in aplicatia de mesagerie si sa o faca distractiva, iar aceste reactii pentru statusuri vor reusi cu siguranta sa le ofere oamenilor noi metode de a comunica intre ei. Desigur ca lista emoji-urilor care vor fi disponibile pentru utilizare va fi extinsa in viitor, chiar daca nu se stie exact cu ce alte elemente, dar daca ne uitam la felul in care a evoluat aceasta functie in conversatii, probabil vom putea reactiona cu orice emoji.

WhatsApp mai pregateste si multe alte schimbari importante pentru iPhone si Android in viitorul nu foarte indepartat, deci trebuie doar sa asteptam si sa vedem exact ce anume este pregatit pentru a ne fi oferit in mod oficial in viitorul apropiat.