WhatsApp: Schimbarea Creata in Secret pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea Creata Secret Toate iPhone Android

WhatsApp continua sa lucreze in secret la schimbari pentru aplicatia de mesagerie folosita pe iPhone si Android de peste 2 miliarde de oameni, iar una noua si foarte importanta pentru multa lume a fost descoperita si dezvaluita publicului larg. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza la aducerea avatarurilor din Facebook in platforma de mesagerie, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta pentru toti cei care o folosesc in viata de zi, cu zi.

WhatsApp va implementa pentru iPhone si Android fix aceleasi tipuri de avataruri pe care le avem disponibile in cadrul Facebook, sau cel putin aceasta pare sa fie situatia daca e sa judecam dupa imaginea de mai jos. Vorbim despre o idee foarte interesanta a celor de la WhatsApp in momentul de fata, iar asta pentru ca, dupa cum scrie si in textul care va anunta schimbarea, vom avea o noua modalitate „de a fi noi” in platforma de mesagerie.

WhatsApp: Schimbarea Creata in Secret pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea Creata Secret Toate iPhone Android avatar

WhatsApp a implementat recent inclusiv posibilitatea de a ne ascunde fata in timpul apelurilor video cu stickere speciale, iar lucurrile merg acum si mai departe cu posibilitatea de a folosi avatare pentru a ne exprima in moduri noi in cadrul platformei. Avatarurile pe care le putem crea in cadrul WhatsApp vor putea fi partajate catre alte persoane sub forma de stickere, deci nu vorbim despre vreo alta utilitate pentru ele, conform descoperirii facute in cadrul aplicatiei.

WhatsApp incearca in mod constant sa ne ofere cat mai multe functii speciale de care sa ne putem bucura in cadrul aplicatiilor pentru iPhone si Android, iar asta potenteaza experienta de care avem parte atunci cand utilizam serviciul de oriunde din lume. Desigur ca WhatsApp ne va permite sa ne cream propriul avatar, iar asta inseamna ca va exista inclusiv o sectiune speciala in care vom putea edita totul, dar deocamdata nu exista imagini care sa ne-o dezvaluie.

WhatsApp va lansa aceasta functionalitate abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru lansare, desi nu se stie foarte clar cam cand anume ar putea fi acest lucru, din moment ce functiile de acest gen sunt testate timp de luni bune inainte de a fi lansate.