DACIA Duster 2024: Versiunea Speciala Hibrida si ce Avantaj Major ar putea Avea

DACIA Duster 2024 Versiunea Speciala Hibrida Avantaj Major Avea

DACIA Duster 2024 urmeaza sa fie lansata intr-o versiune speciala hibrida, una care este asteptata de ani de zile de catre foarte multi clienti care cumpara masinile DACIA, sau care asteptau un asemenea model. Vorbim despre o versiune a DACIA Duster 2024 care va fi oferita cu un sistem de propulsie care va functiona atat pe baza de combustibil, cat si pe baza de electricitate, intregul sistem fiind preluat de la Jogger, conform informatiilor aparute pana acum, chiar si de la DACIA.

DACIA Duster 2024  ar urma sa poata fi folosita de catre clienti pentru deplasari prin orase utilizand exclusiv cele 2 motoare electrice pe care masina le va avea, si care vor completa sistemul de propulsie clasic. Cei de la DACIA ar trebui sa le permita soferilor sa se deplaseze pe distante nu foarte lungi cu ajutorul motoarelor electrice, asa cum se intampla si cu Jogger, in cazul acestui model, mult peste jumatate din timpul de condus in orase va fi bazat exclusiv pe electricitate.

DACIA Duster 2024: Versiunea Speciala Hibrida si ce Avantaj Major ar putea Avea

DACIA Duster 2024 este o masina mai mare, este o masina mai grea, deci sistemul hibrid de propulsie ar putea functiona pe distante mai scurte, si ar putea reduce mai putin consumul general de combustibil. Ceea ce au dezvaluit cei de la DACIA, totusi, in legatura cu versiunea hibrida a DACIA Duster 2024 este ca acest sistem ar folosi motoarele electrice pentru tractiune integrala cand masina are nevoie de putere mai multa, conform unui sef al companiei.

DACIA Duster 2024 ar urma sa fie a doua masina a celor de la DACIA care ar fi oferita inclusiv intr-o versiune cu motorizare hibrida, iar asta pentru Jogger va fi prima in 2023, iar SUV-ul va fi lansat abia in 2024. Se speculeaza ca si Bigster va fi oferit intr-o versiune hibrida, chiar cu tehnologii mai avansate, dar informatii mai clare in legatura cu acest noul model de SUV vom afla abia dupa ce va fi dezvaluit in mod oficial de catre cei de la DACIA, abia in 2024.

DACIA Duster 2024 este un SUV pe care il asteapta foarte multa lume, un SUV care ar trebui sa ne surprinda din multe puncte de vedere, dar ramane de vazut si cat de mult ar putea costa aceasta masina.