Netflix: Sezonul 3 al Bridgerton Confirmat Oficial de catre Actori

Netflix Sezonul 3 Bridgerton Confirmat Oficial Actori

Netflix a confirmat cel de-al treilea sezon al Bridgerton prin intermediul actorilor care fac parte din distributia viitorului titlu, acestia fiind filmati in timp ce le confirma fara vreun dubiu fanilor continuarea serialului. Dupa cum prea bine stiti deja, Bridgerton este de departe unul dintre cele mai populare seriale pe care Netflix le are in cadrul platformei proprii, iar dupa doua sezoane de succes, iata ca il vom avea in mod sigur si pe al treilea.

Netflix a ales un mod inedit de a confirma faptul ca Briderton va avea si un sezon 3, dar asta n-ar trebui sa mire in vreun fel, sau altul, avand in vedere ca nu de putine ori compania a ales metode diferite de a-si bucura fanii. Detalii despre ceea ce se va intampla in al treilea sezon al Bridgerton nu se cunosc deocamdata, dar cei de la Netflix au cu siguranta pregatite multe surprize pentru fanii din intreaga lume, mai ales in aceasta perioada pentru companie.

Netflix: Sezonul 3 al Bridgerton Confirmat Oficial de catre Actori

Netflix a transformat Bridgerton dintr-un simplu serial intr-un fenomen international, iar asta deoarece pentru titlul sau a creat inclusiv evenimente in lumea reala prin care le-a oferit fanilor sansa de a experimenta intreaga poveste. Vorbim despre gale speciale cu tinute specifice erei in care se desfasoara povestea Bridgerton, iar asa cei de la Netflix au reusit sa creasca si mai mult interesul vis-a-vis de titlul care se dovedeste a fi atat de apreciat.

Netflix va lansa sezonul al treilea al Bridgerton cel mai probabil undeva prin 2023, avand in vedere ca sezonul al doilea a fost lansata anul acesta, iar platforma nu va lansa doua sezoane ale aceluiasi serial in acelasi an. Avand in vedere ca sezonul al doilea al Bridgerton a fost lansat in martie 2022, e de asteptat ca sezonul al treilea sa fie pus in distributie in martie 2023, sau puate chiar putin mai devreme, dar e improbabil sa-l vedem in 2022.

Netflix mai are cu siguranta si multe alte filme si seriale pregatite pentru lansare, unele chiar complet noi, sa ca urmeaza sa vedem ce noutati majore vor mai fi oferite pentru noi in viitorul apropiat.