DACIA Spectaculoasa care te da pe Spate, Romanii Nici nu Visau la un Asemenea Model

DACIA Spectaculoasa da pe Spate Romanii Nici nu Visau Asemenea Model

DACIA s-a remarcat de-a lungul ultimilor ani cu diversele modele pe care le-a lansat pe pietele din intreaga lume, unele dintre ele avand succes surprinzator de mare. Totusi, un model precum cel din imaginile de mai jos e departe de visele foarte multor romani.

Vorbim despre un concept al unei masini DACIA care are denumirea Sentry, si care ar face invidiosi multi producatori automobile cu renume. Masina gandita de catre un designer roman a surprins foarte multi romani, chiar daca are sanse mici de a fi lansata vreodata, in realitate.

DACIA 1300 este punctul de pornire pentru conceptul Sentry, diferentele fiind “ca de la cer la pamant” intre cele doua masini. Probabil ca unii romani si-ar fi dorit ca intre acel vechi model si ceea ce se vinde acum sa existe diferente mai mari, insa realitatea e complet diferita.

DACIA Spectaculoasa da pe Spate Romanii Nici nu Visau Asemenea Model spate geam

Interesant este ca aceasta masina gandita de catre designerul roman ar fi trebuit sa fie electrica, dar asa putem face o comparatie cu Spring. DACIA a ales sa lanseze in Romania o masina electrica nu tocmai noua, ci un model vandut de mult de catre Renault in China, iar asta spune multe despre viitorul brand-ului.

DACIA Spectaculoasa da pe Spate Romanii Nici nu Visau Asemenea Model fata lateral

Sentry este o idee foarte interesanta, ar putea fi o masina cu care cine stie ce alt producator de renume s-ar putea lauda in viitor, dar DACIA nu o va produce curand. Stim cu totii pe ce pune DACIA accentul cand face o masina, iar ceea ce vedem in aceste imagini e departe de filosofia companiei vis-a-vis de automobile.

DACIA Spectaculoasa da pe Spate Romanii Nici nu Visau Asemenea Model fata

DACIA a lansat noi modele de masini in 2021, 2022, si in 2023, plus 2024, sunt asteptate alte cateva modele noi ale unor masini actuale, plus una noua. Ar fi fost foarte interesant ca la un moment dat sa vedem de la compania romaneasca o masina precum Sentry, chiar si ceva mai “rudimentara”, dar nu putem spera la asa ceva.

DACIA Spectaculoasa da pe Spate Romanii Nici nu Visau Asemenea Model spate