CEC Bank: Informare Importanta Privind Pericolul Real pentru Clientii din Romania

CEC Bank Informare Importanta Pericolul Real Clientii Romania

CEC Bank a publicat o informare foarte importanta cu privire la pericolul real care exista pentru clientii din toata Romania in momentul de fata. Puteti vedea in anuntul de mai jos ca ni se vorbeste despre atacurile de tip phishing care pot pune in pericol oricare dintre clienti, in orice moment, din pacate.

CEC Bank emite de peste 1 an de zile atentionari de acest gen pentru clientii din toata tara, si e bine sa nu le ignorati pentru ca pericolul in sine e real. Din cauza atacurilor de acest gen exista destui oameni care au pierdut bani, si nu doar in Romania, ci si in multe alte tari.

Mai jos puteti vedea ceea ce banca prezinta ca un atac de tip phishing care are in centru investitiile la bursa. Exemplul oferit de catre institutia financiara ne arata un atac de tip phishing in cadrul caruia unei persoane i se cer date personale si bancare de catre atacatori.

CEC Bank ne-a avertizat in atatea randuri sa nu trimitem aceste tipuri de informatii catre entitati necunoscute, iar asta pentru ca ele pot fi folosite impotriva noastra. Din pacate, o persoana care are aceste date ar putea incerca sa obtina acces la conturile noastre bancare, chiar si de la distanta.

In unele cazuri, furturile de bani facute de catre hackeri cu datele de acces la platformele de internet, sau mobile, banking, raman nerezolvate, cu banii pierduti. Unele banci din Romania i-au avertizat pe clienti in legatura cu aceasta problema foarte serioasa, insa nu toata lumea stie cum sa se pazeasca.

CEC Bank are pe website-ul sau informatii cu privire la modalitatile prin care putem sa identificam un atac de acest gen inainte de a ni se face rau. Desigur ca trebuie sa fim extrem de vigilenti la mesaje primite, dar ca regula generala, incercati sa evitati sa faceti ce vi se spune prin mesaje venite de la necunoscuti.

Vigilenta este singura arma reala cu care ne putem proteja in cazul atacurilor de acest gen, asa ca e foarte important sa invatam cum sa o facem. CEC Bank nu e singura banca de la care vin atentionari de acest gen, si toate sunt la fel, toate fiind menite sa ne ajute sa ne protejam cat mai eficient impotriva furturilor.