GTA 6: Rockstar Games Accelereaza Dezvoltarea pentru Lansare

GTA 6 Rockstar Games Accelereaza Dezvoltarea Lansare

GTA 6 intra intr-o cu totul alta etapa a procesului de pregatire a lansarii in cadrul companiei Rockstar Games, iar asta deoarece in baza informatiilor care au fost descoperite pe website-ul companiei americane, foarte multe angajari sunt facute in aceasta perioada, cel mai probabil pentru a accelera dezvoltarea noului titlu.

GTA 6 a fost confirmat in mod oficial de catre Rockstar Games cu nu foarte mult timp in urma, iar procesul de dezvoltare s-a desfasurat cam lent, aparent. Rockstar Games a anuntat cu nu foarte mult timp in urma ca renunta la dezvoltarea unor versiuni noi ale Red Dead Redemption pentru a se concentra pe noul sau joc.

GTA 6 este facut “de la zero” de catre Rockstar Games, iar cele mai recente informatii indica faptul ca actiunea ar putea avea loc in Vice City. Multiple confirmari ale acestui lucru au venit in ultimele zile, impreuna cu un posibil nume de cod pentru joc, Fireball, ceva ce n-ar prea trebui sa vina ca o surpriza prea mare.

GTA 6 este pregatit de lansare de catre Rockstar Games intr-o perioada in care GTA Online inca genereaza foarte multi bani in baza GTA 5, iar multi se asteptau ca vechiul titlu sa mai fie “muls” de catre compania americana inainte ca unul nou sa fie lansat, dar iata ca lucrurile nu stau asa, si vom avea un titlu complet nou foarte curand.

GTA 6 Rockstar Games Accelereaza Dezvoltarea Lansare locuri munca

GTA 6 ar trebui sa fie prezentat in cursul anului 2023 de catre compania Rockstar Games, in timp ce lansarea oficiala ar fi asteptata pentru anul 2024, dar deocamdata acestea sunt presupuneri in baza informatiilor aparute de la diverse surse, fara sa se sti clar cand anume va avea loc prezentarea oficiala a noului titlu.