LIDL Romania: Schimbarile Noi din Magazine Dezvaluite Clientilor din Tara

LIDL Romania Schimbarile Noi Magazine Dezvaluite Clientilor Tara

LIDL Romania a dezvaluit pentru clientii din toata Romania ce fel de schimbari sunt facute in urmatoarea perioada in toate magazinele din tara noastra. Decizia pe care lantul de supermarket-uri a luat-o vizeaza produsele pe care le vinde, astfel ca avem parte de ceva care nu a mai fost oferit de multa vreme.

LIDL Romania spune ca specialitatile in stil sicilian vor fi disponibile incepand de saptamana viitoare in magazinele din tara noastra, ele fiind oferite la final de saptamana. Dupa cum puteti vedea inclusiv din catalogul pe care compania l-a publicat pe websit-eul sau, exista diverse specializati dintre care putem alege.

De-a lungul timpului compania a avut foarte multe produse din diverse bucatarii ale lumii, iar acum se pare ca se concentreaza ceva mai mult pe Europa. V-am spus deja ca LIDL aduce produsele cu specific frantuzesc in magazinele sale saptamana aceasta, iar impreuna cu ele se pare ca vin si cele ins til sicilian.

LIDL are in mod obisnuit diverse produse cu specific italian pentru clientii din toata tara, iar ceea ce vedem acum este oferit pentru o perioada limitata de timp. Produsele acestea speciale care pot fi cumparate acum, vor disparea saptamana viitoare din toate locatiile, si nu se stie cand anume ar mai putea reveni pentru achizitie.

In aceasta perioada cei de la LIDL Romania desfasoara deasemenea si unele promotii speciale prin care le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga gratuit anumite premii. Vorbim fie despre vouchere, fie despre diverse alte premii in bani, toate fiind oferite pentru oricine este dornic sa le castige chiar acum.

LIDL Romania nu impune achizitia acestor produse exclusiv folosind un card LIDL Plus, ceea ce este o veste foarte buna, iar asta pentru ca oricine poate profita de tot. Catalogul de produse al celor de la LIDL este public pe website-ul sau, si puteti vedea in avans ceea ce puteti cumpara la preturi speciale din oricare dintre magazine.