Orange Ofera Gratuit Saptamanal Aceste Beneficii Clientilor, ce Poti Primi

Orange Ofera Gratuit Saptamanal Aceste Beneficii Clientilor, ce Poti Primi

Orange are milioane de clienti in toata Romania care ii folosesc serviciile de telecomunicatii, iar pentru o parte dintre ei ofera saptamanal gratuit beneficii de care pot profita. Mai exact, grupul de telecomunicatii le ofera romanilor, cu detalii in aceasta pagina, posibilitatea de a se bucura saptamanal de internet, minute nationale, sau internationale in baza ofertelor existente.

Orange a creat o campanie speciala pentru a-i rasplati pe clientii care au cartele prepay si ii folosesc serviciile, astfel ca in fiecare saptamana le este oferit un bonus exclusiv. Vorbim despre zeci, sau 100 GB de internet mobil care poate fi folosit in Romania, sau zeci de minute nationale, ori internationale, pe care le putem folosi.

Pentru a putea beneficia de aceasta campanie, clientii romani trebuie sa aiba o extraoptiune de minim 5 euro activa pentru contul lor, la care oricum se adauga un bonus de internet. Bonusul saptamanal pe care Orange il acorda este schimbat in fiecare saptamana, deci nu stiti in avans ceea ce urmeaza sa fie oferit gratuit.

Orange le cere clientilor sa activeze bonusul direct din contul de client pe care-l au in website-ul sau, asa ca nu puteti sa beneficiati altfel de promotie. Puteti folosi si aplicatia MyOrange pentru a activa acest bonus in Romania, iar prin intermediul sau puteti administra deasemenea restul serviciilor pe care le aveti pentru un anumit numar de telefon.

Bonusul oferit gratuit de catre operator este valabil doar o saptamana de zile, dupa care va trebui sa activati bonusul nou pentru a beneficia de ceea ce este oferit. In acest mod profitati in mod constant de cate ceva nou pentru numarul vostru de telefon, insa totul este oferit exclusiv pentru clientii care au cartele prepay, nu si pentru restul clientilor.

Orange spune pe website-ul sau ca ofera deasemenea cate 20 GB de internet gratuit pentru fiecare euro de credit reincarcat din contul MyOrange, sau 10 GB pentru utilizarea altor metode de incarcare. Mai multe detalii despre aceasta promotie speciala gasiti pe website-ul companiei romanesti, asa ca daca vreti sa profitati de tot, e bine sa itnrati acolo.