WhatsApp s-a Razgandit, Modificarea pentru iPhone si Android pe care o face in Secret

WhatsApp Razgandit Modificarea iPhone Android face Secret

WhatsApp, platforma de mesagerie pentru iPhone si Android cu cel mai mare numar de utilizatori activi in intreaga lume, pregateste in secret o noua schimbare extrem de importanta. Vorbim despre o modificare pentru sistemul care permite crearea de mesaje care dispar, ele putand fi pastrate in telefoanele noastre.

WhatsApp a implementat in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android de ceva vreme un sistem care ne ofera posibilitatea de a crea conversatii, sau grupuri de conversatii, cu mesaje care dispara dupa o anumita perioada de timp. Se pare ca unii oameni ar dori totusi sa le si poata pastra, astfel ca o functie de acest gen este pregatita de lansare.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata notificarea cu privire la functionalitatea noua, ea permitand pastrarea mesajelor care ar trebui sa expire, si vizualizarea intr-o sectiune speciala a WhatsApp. Vorbim despre includerea in sectiunea de informatii pentru o conversatie, sau un grup, a unei subsectiuni numita “Kept Messages”, “mesaje Pastrate”.

WhatsApp spune ca in cazul conversatiilor ambii participanti vor putea vedea mesajele care au fost pastrate, in cazul grupurilor ideea fiind similara, doar ca administratorii pot schimba setarile. Conform notificarii platformei, se pare ca administratorii grupurilor de conversatii vor putea bloca posibilitatea de a pastra mesaje care ar trebui sa dispara.

WhatsApp Razgandit Modificarea iPhone Android face Secret mesaje pastrate

In momentul de fata noua schimbare pentru aplicatia din iPhone si Android este in plin proces de testare cu diversi utilizatori care folosesc versiunile beta ale ei. Nu se stie deocamdata cand anume va fi lansata schimbarea pentru toata lumea, astfel ca trebuie doar sa asteptam ca modificarea sa fie suficient de bine pregatita pentru a functiona fara probleme.

WhatsApp are deasemenea in lucru alte schimbari importante cu privire la sistemul de mesagerie pentru iPhone si Android, unele dintre noutati fiind in pregatire de multa vreme. 2022 ar putea fi anul in care compania americana ne-ar putea oferi unele dintre cele mai importante noutati pentru aplicatia sa, dar multe depind de cat de rapid vor fi pregatite.