Bitcoin: Valoarea Continua sa Fluctueze, la Cat a Ajuns Astazi

Bitcoin Valoarea Continua Fluctueze Cat Ajuns Astazi

Bitcoin continua sa fluctueze pe piata crypto in aceasta perioada, valoarea monedei virtuale crescand si scazand constant in ultimele zile, ceva ce e de asteptat, avand in vedere anunturile recente. Stiti deja cat de volatila este oricum piata crypto in mod obisnuit, dar in ultima perioada moneda a mai recuperat o parte dintre pierderile inregistrate.

Bitcoin a ajuns acum sa valoreze aproape 21.500 de euro, cu doar aproape 700 de euro mai putin decat la inceputul zilei, dar ramane totusi la o valoare mai mare decat cea de acum cateva saptamani. In ultimele 5 zile valoarea a ajuns la putin peste 23.000 de euro, inainte sa scada iar la 21.300 de euro in cursul acestei zile, pentru a creste usor la valoarea de acum.

Bitcoin este foarte instabil din cauza numeroaselor zvonuri care apar in legatura cu el, anuntul Tesla de vanzare a aproape tuturor criptomonedelor sale avand un impact major. In ciuda a ceea ce se intampla acum, valoarea unei monede este totusi cu 3.000 de euro mai mare decat cea inregistrata cu o luna in urma, si ar mai putea creste.

Bitcoin a pierdut foarte mult din valoare in ultimele 8 luni de zile, de la un maxim de putin peste 58.000 de euro, ajungand sa aiba o valoare in jumatatita. Desigur ca multa lume spera ca valoarea sa creasca din nou dincolo de ceea ce a fost inregistrat in noiembrie 2021, dar ramane de vazut cand s-ar mai putea intampla asta.

Bitcoin Valoarea Continua Fluctueze Cat Ajuns Astazi bursa