Gigi Becali: Ultima Ora, Nicolae Dica e Antrenorul FCSB, Promisiunea Facuta de Patron

Gigi Becali Ultima Ora Nicolae Dica Antrenorul FCSB Promisiunea Facuta Patron

Gigi Becali a confirmat in mod oficial faptul ca Nicolae Dica este nou antrenor al FCSB, si a dezvaluit cum ar urma sa decurga relatia dintre ei, iar asta deoarece fostul jucator al echipei urmeaza sa beneficieze de libertate timp de 15 meciuri inainte ca patronul sa se gandeasca sa intervina.

Gigi Becali spune ca il va lasa pe Nicolae Dica sa-si impuna un nou sistem si o noua filosofie pentru a putea obtine si rezultate cu echipa pe care o va trimite in teresn, insa nu ii impune ca obiectiv calificarea in urmatoare runda a Conference League.

“Dica a inceput deja antrenamentele de astazi, deci el este antrenorul. N-a fost greu de convins pentru ca nu am terminat chiar toate, dar el a zis ca vrea bani doar la performante. El mi-a spus ce jucatori vrea el sa promoveze, dar eu vreau sa promoveze jucatorii tineri, el stie asta. Coman, e adevarat, e putin in cadere, dar trebuie sa iau banii pe el.

Eu am impus niste jucatori pe teren, dar nici macar primul 11 nu l-am impus. Niciodata nu am impus la un antrenor primul 11, el a vaut. A, ca m-am bagat in timpul meciului cand am vazut ca nu merge ceva, da, m-am bagat, dar orice antrenor care a veni – eu vreau sa joc cu ala asa si asa -, i-am zis – da ma, joaca cum vrei.

Dica a zis ca vrea alt fel de sistem, si i-am zis sa faca orice sistem vrea el. A zis ca Tavi trebuie sa fie liber in spatele varfului, si sa aiba libertate. Bravo, poate cine stie, fa cum iti place si cum vrei, vei avea libertate 15 meciuri. El face schimbarile acum, nu mai fac eu. 15 meciuri face schimbari el acum, pai daca i-am dat libertate.

Mi-a zis sa il las cateva meciuri daca am incredere in el, si o sa vad. Sa-l las cateva meciuri sa impuna filosofia lui pentru ca si asa eu nu mai am mult. E posibil sa nu ma retrag, dar ce vad…. . Oamenii ma stiu ala patimas, numai ca patima aia a mea nu mai e asa mare.

Sa dai 4 – 5 milioane de euro la fotbal este nebunia lumii, pentru ca repet, in Anglia a dat Abramovich 350 de milioane pe Chelsea, si a vandut-o cu 1.5 miliarde. Toata lumea da la fotbal bani, dar scot bani. In Romania dai bani pe care nu ii mai vezi.”