Lewis Hamilton are Vesti Grozave pentru Toti Fanii sai din Formula 1

Lewis Hamilton Vesti Grozave Toti Fanii Formula 1

Lewis Hamilton are vesti grozave pentru fanii sai din Formula 1, celebrul pilot britanic reusind in cursa sa cu numarul 300 sa obtina cea mai buna pozitionare din actualul sezon, dar nu asta e vestea grozava.

Lewis Hamilton a afirmat ca nu intentioneaza sa se retraga prea curand din Formula 1, iar asta pentru ca inca mai are suficient “combustibil in rezervor” si se simte suficient de “proaspat” pentru a concura si in alte cateva sezoane urmatoare.

Acest sezon de Formula 1 a inceput foarte prost pentru Lewis Hamilton, si a continuat asa pana la Marele Premiu de Grand Prix din Franta, de saptamana trecuta, cand a reusit sa se plaseze pe locul 2 in cursa.

Aceasta a fost cea mai buna pozitionare a lui Lewis Hamilton din sezonul actual de Formula 1, el fiind la 106 puncte distanta de liderul Max Verstappen, si extrem de departe de o posibila victorie in sezonul acesta. din pacate.

Mercedes a dat de inteles ca desi Lewis Hamilton mai are 18 luni de contract, ar putea continua cu echipa de Formula 1 si dupa expirarea lui, dar desigur ca aceasta este o decizie care nu va fi luata de echipa fara o analiza serioasa.

„Sunt o mulțime de curse. În primul rând, vreau să fiu recunoscător că am ajuns în acest punct. Dar încă mă simt “proaspăt” și încă simt că mi-a mai rămas mult combustibil în rezervor, mă bucur de ceea ce fac și sunt mândru că sosesc în fiecare zi și lucrez cu acest grup incredibil de oameni.

Îmi face plăcere să lucrez cu acest sport mai mult ca niciodată. Vreau să revin la modalitățile de câștig și asta va dura timp, dar sunt sigur că ne vom așeza la un moment dat și vom vorbi despre viitor.”

Lewis Hamilton a fost pe inceput de 2022 in centrul foarte multor zvonuri cu privire la retragerea sa dupa evenimentele de la finalul sezonului anterior, insa iata ca acum la mijloc de 2022, si dupa un parcurs dezamagitor, el inca nu se gandeste sa renunte.