VIDEO Spectaculos cu o Minge de Foc care a Iluminat Cerul Pamantului

VIDEO Spectaculos Minge Foc Iluminat Cerul Pamantului

Un meteorit a luminat in mod spectaculos cerul de peste cateva state ale SUA in momentul in care a intrat in atmosfera si s-a dezintegrat intr-o minge de foc pe care au vazut-o foarte multi oameni de pe teritoriul tarii, totul fiind surprins in clipul video pe care il puteti vedea mai jos, si care a fost confirmat de experti.

Acestia afirma ca evenimentul nu este unul legat de vreo ploaie de meteoriti care ar fi avut loc recent, ci ar fi vorba despre unul intamplator. Practic, un meteorit a patruns in atmosfera Pamantului, si fiind suficient de mare, s-a transformat intr-o minge de foc la intrarea in atmosfera, luminand cerul pe zone vaste inainte de a se dezintegra.

Conform expertilor meteoritul ar fi zburat in atmosfera Pamantului intre 3 si 5 secunde inainte de a exploda in acea minge de foc, fara a provoca vreo paguba pe Pamant. Cei care monitorizeaza cu atentie cerul si universul sunt cu siguranta foarte obisnuiti cu evenimente de acest gen, ele avand loc in mod regulat in toata lumea.

Nu se stie cat de mare a fost meteoritul care a patruns in atmosfera cu viteza si a calatorit pentru o distanta considerabila inainte de a exploda, insa cel mai probabil a fost vorba despre unul de dimensiuni mari din moment ce s-a transformat intr-o minge de foc atat de mare, si e bine ca nu a ajuns suficient de aproape de suprafata Pamantului.