WhatsApp: Pariul IMPORTANT pentru Milioane de Oameni cu iPhone, Android

WhatsApp Pariul IMPORTANT Milioane Oameni iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori in intreaga lume, peste 2 miliarde la numar, lucreaza de cativa ani de zile sa transforme in realitate un pariu in care Facebook a investit sume serioase pana in momentul de fata. Vorbim despre un pariu al celor de la WhatsApp care are in centru oferirea in cadrul aplicatiei de mesagerie a unui sistem de transferuri de bani, sau chiar plati, ceva ce nu oricine si-ar imagina sa vada.

WhatsApp ofera pentru zeci de milioane de indieni, si milioane de brazilieni, posibilitatea de a folosi aplicatia de mesagerie inclusiv pentru transferuri de bani si plati, sperand sa poata extinde serviciile in alte tari din Occident in cursul urmatorilor ani. Avand in vedere ca aplicatii precum WeChat, sau Telegram, ofera deja servicii similare, sau chiar mai complexe, era de asteptat ca WhatsApp sa nu ramana in afara acestui trend si sa nu le ofere utilizatorilor asemenea servicii.

WhatsApp: Parium IMPORTANT pentru Milioane de Oameni cu iPhone, Android

WhatsApp incearca sa convinga lumea sa foloseasca aplicatia sa inclusiv in aceste moduri, insa desigur ca lucreaza cu institutii financiare importante pentru a permite utilizarea aplicatiei in aceste moduri de pe iPhone si Androidin momentul de fata. In India procesul nu a fost unul chiar atat de simplu, iar asta pentru ca autoritatile au limitat WhatsApp in ceea ce priveste numarul de persoane care pot utiliza serviciile de acest gen in Romania.

WhatsApp are planuri de a-si extinde serviciile de acest gen in Marea Britanie, ca prima tara din Europa in care sa le permita utilizatorilor sa faca transferuri de bani de pe iPhone, sau Android, insa multe depind de autoritatile locale. E posibil ca WhatsApp sa nu primeasca acordul acestora pentru a oferi servicii de acest gen, asa ca va fi interesant de vazut cum le va putea convinge, si ce anume va putea oferi in final pentru cei interesati sa le foloseasca, eventual.

WhatsApp lucreaza, desigur, si la multe alte schimbari importante pe care vrea sa le ofere pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa vedem ce va fi disponibil in final pentru noi si cat va dura pana cand se va intampla acest lucru.