Telekom: Informarea OFICIALA pentru Toti Clientii, ce Trebuie sa Stie Romanii

Telekom Informarea OFICIALA Toti Clientii Trebuie Stie Romanii

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, are aproape 4 milioane de clienti care-i folosesc serviciile, iar pentru ei are o informare oficiala despre care ar trebui sa stie oricine. Probabil ca stiti deja de ceva vreme despre faptul ca Telekom are o aplicatie speciala pentru iPhone si Android care are denumirea MyAccount, iar prin intermediul ei putem administra serviciile de care beneficiem de la companie, dar nu doar atat.

Telekom a publicat mesajul de mai jos prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a descoperi o functie speciala din aplicatia MyAccount prin care ei pot solicita rezolvarea oricaror deranjamente. O sectiune speciala numita MyRepair este disponibila in cadrul aplicatiei MyAccount a celor de la Telekom in momentul de fata, iar multumita ei oricine poate chema rapid in ajutor tehnicienii companiei pentru a rezolva orice fel de deranjamente ar avea.

Telekom: Informarea OFICIALA pentru Toti Clientii, ce Trebuie sa Stie Romanii

Telekom a implementat de ceva vreme aceasta functionalitate speciala pentru iPhone si Android pentru a ne permite sa rezolvam atat probleme mai simple, cat si sa cerem ajutor pentru probleme complexe. Daca avem o problema simpla, atunci aplicatia ne poate ajuta sa o rezolvam direct din ea, fara sa mai apelam la un angajat al Telekom pentru a cere ajutor, dar daca situatia e mai complicata, atunci putem deschide tichete de suport direct din cadrul aplicatiei.

Telekom ne ofera deasemenea posibilitatea de a urmari si tehnicienii care vin la noi pentru a rezolva un deranjament, astfel ca putem vedea pe o harta unde anume se afla tehnicianul inainte de a ajunge la noi. Aceasta este o functie unica pe care Telekom o ofera in piata operatorilor de telecomunicatii, si asa puteti sti din timp cam cand puteti astepta tehnicianul la voi pentru a rezolva problema din cauza careia ati deschis tichetul pentru deranjamentul pe care-l aveti.

Telekom isi distribuie aplicatia in mod gratuit pentru clientii din Romania prin intermediul App Store si Google Play Store, si e recomandabil sa nu o instalati in vreun alt mod pentru a nu risca sa instalati aplicatii pline de malware.