BANCA Transilvania: Notificarea de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania Notificarea ULTIM MOMENT Clientii Romani

BANCA Transilvania a publicat o notificare de ultim moment care vizeaza toti clientii din Romania astazi, insitutia financiara incercand sa le aduca in atentie tuturor celor care ii folosesc serviciile faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti. BANCA Transilvania vorbeste din nou despre fraudele online care au loc in aceasta perioada, si care vizeaza din ce in ce mai multi romani din intreaga tara, scopul principal fiind de a ii lasa fara datele personale si bani.

BANCA Transilvania a publicat in ultimele zile mai multe informari prin care a incercat sa le aduca in atentie tuturor oamenilor problemele majore pe care le aduc fraudele online in aceasta perioada. Exact precum in cazul mesajului de mai jos, institutia financiar a oferit exemple cu privire la felul in care se poate desfasura o frauda online, astfel incat oricare dintre clientii sai ar putea fi vizati, sa stie cum sa se protejeze mai eficient si sa nu devina una dintre victime.

BANCA Transilvania: Notificarea de ultim moment privind fraudele online 

BANCA Transilvania vorbeste de aceasta data despre persoanele care ne apeleaza cu numar ascuns si se prezinta ca fiind reprezentanti ai bancii, desi in realitate sunt doar persoane de rea credinta. Aceste persoane ne vor cere informatii confidentiale pe care le pot folosi impotriva noastra, inclusiv numarul cardului emis de BANCA Transilvania, data de expirare si codul CVV2, acestea putand fi folosite pentru realizarea de plati online pe anumite website-uri.

BANCA Transilvania ne spune deasemenea ca trebuie sa evitam sa oferim inclusiv informatii de logare pentru platformele de mobile sau internet banking, iar asta pentru ca prin ele pot fi furati extrem de usor banii. Exista si o pagina speciala pe website-ul bancii in care avem detaliate toate aceste informatii importante, impreuna cu mai multe exemple care ne ajuta sa fim pregatiti pentru ca atunci cand suntem vizati de un atac online, sa stim cum sa reactionam.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vin avertizari de acest gen in aceasta perioada, ele fiind transmise de catre mai toate pentru a isi proteja clientii in aceasta perioada foarte complicata.