Volodimir Zelenski cere noi Sanctiuni impotriva Rusiei dupa Cresterea Preturilor la Gaze

Volodimir Zelenski cere Sanctiuni impotriva Rusiei Cresterea Preturilor Gaze

Volodimir Zelenski, presedintele Rusiei, a cerut in mod oficial noi sanctiuni impotriva Rusiei, in special dupa ce pretul gazelor a crescut din nou in cursul acestor zile, totul din cauza opririlor repetate pe care rusii le-au facut pentru unele tari europene.

Volodimir Zelenski cere de luni de zile sanctiuni mai dure impotriva Rusiei, in special cand vine vorba despre gazele naturale pe care tara le livreaza diverselor tari occidentale, dar Comisia Europeana inca nu e gata sa renunte de tot la ele.

“Astăzi s-a făcut cunoscut faptul că Marea Britanie a extins lista sancțiunilor împotriva Rusiei. Încă zeci de persoane și organizații au fost adăugate. Acesta este trendul corect și sunt recunoscător Marii Britanii pentru fermitatea sa neclintită în materie de sancțiuni.

Acesta este un exemplu care ar trebui urmat de toți ceilalți din lumea occidentală.În special, știrile de astăzi despre o altă creștere provocată a prețurilor la gaze pe piața europeană de peste 2.000 de dolari per 1.000 de metri cubi sunt deja un motiv suficient pentru a extinde sancțiunile împotriva Rusiei.

Pentru că este clar pentru toată lumea că aceasta este o teroare de preț deliberată a Rusiei împotriva Europei. Folosind Gazprom, Moscova face totul pentru ca această iarnă să fie cea mai grea pentru țările europene. Este necesar să răspundem terorii – să răspundem cu sancțiuni.”