WhatsApp: 2 Noi Modificari Secrete pentru iPhone si Android

WhatsApp 2 Noi Modificari Secrete iPhone Android

WhatsApp continua sa faca in secret modificari pentru aplicatiile disponibile in iPhone si Android pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, mergand pe acelasi trend pe care a pornit cu ceva timp in urma. Prima dintre cele 2 modificari despre care vorbim astazi are legatura cu includerea in interfetele aplicatiei WhatsApp pentru iPhone si Android a unei mentiuni cu privire la faptul ca toate informatiile care sunt transmise de catre noi prin intermediul sau sunt criptate.

WhatsApp a inceput sa implementeze acest marcaj in interfetele aplicatiei sale de ceva vreme, ceea ce are menirea de a le spune oamenilor ca beneficiaza de siguranta indiferent cum aleg sa foloseasca aplicatia de mesagerie acum. Desigur ca trebuie sa si activati anumite setari pentru a beneficia de criptare totala a datelor, printre ele numarandu-se si cea care cripeaza backup-urile facute prin WhatsApp, o setare foarte importanta, asa ca e bine sa nu o ignorati.

WhatsApp 2 Noi Modificari Secrete iPhone Android criptare footer

WhatsApp: 2 Noi Modificari Secrete pentru iPhone si Android

WhatsApp lucreaza deasemenea si la o alta functionalitate care nu are neaparat legatura cu securitatea, ci cu modul in care ne exprimam in cadrul platformei de mesagerie, iar asta pentru ca vom putea trimite caratere emoji ca reactii la statusuri. V-am spus de ceva vreme ca WhatsApp vrea sa ne ofere o asemenea functionalitate in iPhone si Android, iar acum vede ca se lucreaza intens la oferirea ei pentru toata lumea, si e bine ca se intampla acest lucru.

WhatsApp vrea sa ne schimbe modul in care comunicam cu alte persoane prin introducerea de caratere emoji pentru reactii, dar si alte functionalitati care exista de ceva vreme in alte aplicatii de mesagerie pe care le folosim in mod frecvent. WhatsApp lucreaza in secret la toate aceste schimbari pentru a le pregati suficient de bine inainte de lansare, iar atunci cand le va lansa ele ar trebui sa functioneze suficient de bine pentru a fi utile.

WhatsApp 2 Noi Modificari Secrete iPhone Android reactionare status

WhatsApp mai are si multe alte schimbari grozave in pregatire pentru lansare pentru noi, asa ca ramane doar sa vedem in ce masura ele vor fi disponibile in perioada urmatoare, sau vom avea de asteptat mai mult pana cand ne vom putea folosi de ele.