Netflix: 4 Anunturi IMPORTANTE pentru Abonatii din Romania

Netflix 4 Anunturi IMPORTANTE Abonatii Romania

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere cu milioane de abonati inclusiv in Romania, a publicat 4 anunturi importante pentru romani. Vorbim despre anunturi care au in centru filme si seriale care vor fi lansate in perioada urmatoare pentru noi toti, si exista cateva titluri foarte interesante pregatite pentru romani.

Netflix vorbeste in primul rand despre Blonde, un film despre viata celebrei Marilyn Monroe, ea fiind interpretata de catre binecunoscuta Ana de Armas. Puteti vedea in trailerul de mai jos ce anume putem astepta de la acest titlu cu care platforma de streaming vrea sa ne surprinda, iar asta pentru ca prezinta povestea vietii actritei intr-o perspectiva noua, totul din 28 septembrie.

Running with the Devil: The Wild World of John McAfee este un film care prezinta viata binecunoscutului fondator si fost CEO al companiei McAfee. Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, John McAfee a avut o viata foarte controversata, in special spre finalul sau, iar Netflix vrea sa ne arate cate ceva din ceea ce s-a intamplat in ea, incepand din 24 august.

Netflix a publicat deasemenea si un trailer pentru The Sandman, un alt titlu extrem de interesant cu care vrea sa-i surprinda pe abonatii din toata lumea. Vorbim despre un serial de fantezie bazat pe cartea The Sandman, in centrul sau fiind Morfeu si povestea acestuia printr-o lume care ii este de mult straina, totul din 5 august.

Primele 8 episoade ale sezonului 11 din The Walking Dead vor fi disponibile incepand cu data de 22 august pentru fanii din intreaga lume, Netflix tinand multa lume cu sufletul la gura. Daca ati urmarit seria in decursul celor 10 sezoane de pana atunci, atunci stiti la ce sa va asteptati, si probabil ca anticipati unele dintre surprizele care vor veni.

Netflix a pregatit toate aceste lansari pentru intreaga lume in urmatoarele doua luni de zile, dar ele vor veni in tandem cu multe altele. Vorbim atat despre alte creatii originale mai mult, sau mai putin, importante, dar si despre multe alte titluri care vor fi licentiate si incluse in platforma de streaming pentru noi.

Netflix a pregatit un final de an extrem de interesant pentru abonatii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa vedem cat de multe alte surprize grozave vom mai vedea in viitorul apropiat.