Surpriza de la WhatsApp, Schimbarea Neasteptata Prezentata pentru Telefoane

Surpriza WhatsApp Schimbarea Neasteptata Prezentata Telefoane

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, are prezentata o schimbare complet neasteptata pentru iPhone si Android. In lunga lista de modificari la care compania americana lucreaza acum, putem mentiona inclusiv una care va permite anuntarea de schimbari pentru toata lumea.

WhatsApp, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, urmeaza sa ne ajute sa descoperim mai rapid, si mai usor ce noutati ne vor fi oferite. Daca pana acum trebuia sa verificam listele de schimbari pentru actualizarile aplicatiei prin App Store, sau Google Play Store, iata ca in curand vom afla totul direct din aplicatie.

Ideea aceasta este gandita sub forma unei conversatii oficiale in care cei de la WhatsApp ne vor trimite informatii cu privire la toate schimbarile pe care le fac. In momentul in care vom vedea o notificare precum cea de mai jos in cadrul aplicatiei, vom putea activa si chat-ul oficial prin care vom fi anuntati in legatura cu modificarile lansate.

WhatsApp include un chat oficial in aplicatie

WhatsApp va publica in acest chat doar functiile importante care au fost lansate oficial pentru noi, si totul chiar daca nu avem cea mai recenta versiune a aplicatiei. Prin mesajele pe care le primim vom fi anuntati in legatura cu schimbarile majore care vor fi oferite astfel incat sa si actualizam aplicatia pentru a ne bucura de ele.

Surpriza WhatsApp Schimbarea Neasteptata Prezentata Telefoane chat oficial

Ideea in sine este una foarte buna, iar asta pentru ca nu trebuie sa mai cautam informatii despre schimbari pe conturile WhatsApp de pe retelele de socializare. Desigur ca va fi un set limitat de detalii care vor fi dezvaluite in cadrul mesajelor din aceasta converstie, dar probabil vor fi si link-uri catre website-ul platformei.

WhatsApp vrea sa ii ajute pe utilizatorii cu telefoane iPhone si Android sa fie mereu bine informati in legatura cu toate schimbarile majore din aplicatia sa. In acest mod mesajul sau ajunge mai rapid la si mai multa lume, iar asta pentru ca foarte probabil ca sute de milioane, sau poate peste 1 miliard de oameni sa activeze acest chat oficial.

WhatsApp lucreaza deocamdata la aceasta schimbare, asa ca ramane sa vedem de cat timp va fi disponibil pana cand ea va fi in mod oficial lansata pentru noi.